info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Halk Tekirdağ Milletvekillerinden Memnun Değil

Halk Tekirdağ Milletvekillerinden Memnun Değil

1-AK PARTİ 

Tekirdağ’da 6 tane milletvekili var. Büyükşehir olduktan sonra, nüfus arttığı için milletvekili sayısı da artacak. Fakat Tekirdağ milletvekilleri bence Tekirdağ’ın isteklerine karşılık veremiyorlar ve bir katkılarını göremedik. 

Ak Parti üç vekil çıkardı. Bu, Tekirdağ’da bir milat olmuştu. Fakat şu hususa hala önem vermiyorlar. Tekirdağ halkı, sorunlarına sahip çıkmadığı için, CHP’YE dördüncü milletvekilini vermedi, MHP milletvekili de bir işe yaramadığı ve özellikle sağlık mahallesi ile STK’ları küstürdüğü için alaşağı edildi. 

ŞİMDİ AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ DE ŞU SÖZÜ HALA ALGILAYAMADI; KAMU İDARECİLERİ İŞİNİ YAPMADIĞINDA YA “HÜKÜMET ÇALIŞMIYOR” DİYORLAR YA “KİMİ KİME ŞİKÂYET EDECEĞİZ” MANTALİTESİYLE AK PARTİYE KIZIYORLAR YA DA “MİLLETVEKİLLERİ NE İŞE YARAR?” DİYORLAR. 

Şu anda Tekirdağ belediye başkanlarının yarısı o koltuklarda oturmayı hak etmiyorlar. Fakat Ak Parti milletvekilleri de yeterli hassasiyet ve performansı göstermediği için, bu fırsatı değerlendirmekten uzaklar. 

1-Mustafa Yel; Ben açıkçası Sayın Mustafa Yel’den çok şey bekliyordum.Kendisi bir vekilden çok,samimi bir dostumdur.Her zaman da destekçisi oldum.Fakat Tekirdağ Valiliği il genel sekreterliği dönemindeki kadar duyarlı davranmadığını düşünüyorum. Kendisiyle İl genel sekreterliği döneminde başarılı işler yaptık. Bunlardan biri de, Aşağısevindikli-Yukarısevindikli yolu olmuştur. Kendisinin bıraktığı yerden ötesini, büyükşehir döneminde bir türlü beceremediler. Ama son dönemde açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Gerek kamu kurumları idarecilerinin vazifeyi suiistimallerinde eskisi kadar düşüncelerimi dikkate almamaya başladı. Oysa önceden öyle değildi. Ayrıca, Tekirdağ-Muratlı yolunu Sayın Cumhurbaşkanı yollar güzel derken, bilmediğini düşünüyorum. 

Sayın Mustafa Yel bu yol için defalarca söz verdi ama hala bir adım yol gidilmedi. Kendisini hiçbir zaman dikkate almayan İl milli eğitim müdürü hakkında neden bir girişimde bulunmadığını çözemedim. BAKANLARLA ÇOK YAKIN BİR İLETİŞİMDE OLAN SAYIN MUSTAFA YEL’İN ARTIK DAHA DUYARLI DAVRANMASINI BEKLİYORUM. 

2-Ayşe Doğan; Sayın Ayşe Doğan’ı anca Bakanlar geldiğinde görüyoruz. Diğer zamanlarda görmek mümkün değildir. 
ŞU ANDA BAŞBAKAN YARDIMCISI DEĞERLİ DOSTUM ESKİ MİLLETVEKİLİ ÖZLEM YEMİŞÇİ, sabahın 08.30’unda beni arayarak, “Murat, Muratlı ilçe şehir stadı için çabalarını bildiğim için, ilk müjdeyi sana vermek istiyorum. Ödenek çıktı. Diyen biriydi. Ben Sayın Ayşe Doğan’ın beklentileri karşıladığını düşünmüyorum. 

3-METİN AKGÜN; Sayın Metin Akgün beni en çok hayal kırıklığına uğratan vekil oldu. Siz, “görevini yapmayan kamu mensubunun gözünün yaşına bakmam” diyorsunuz, sonra da her ne hikmetse bir müdüre kimse dokunamıyor. Bu müdürü dokunulmaz kılan nedir? Hemşeri bürokrat kollaması mı var? Siz bunu göremiyor musunuz? Belge var, kanıt var, dosya var ama siz dediğiniz gibi gereğini yapmıyorsunuz. 

“DEMOKRASİ ŞEHİDİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI RAHMETLİ ALİ KAPLAN’IN, “MURAT, BU MÜDÜR YÜZÜNDEN PARTİYİ VE HÜKÜMETİ SUÇLUYORLAR, BU İŞİN ÜZERİNE GİDELİM” VASİYETİNİ DAHİ YERİNE GETİRMİYORSUNUZ. BU BAŞKAN PARTİNİZ İÇİN HAKKA YÜRÜDÜĞÜNDE, TOPRAK ATAN SİZ, ONUN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMİYORSUNUZ. SÖZÜNÜZÜ TUTMANIZI BEKLERDİM. AÇIKÇA İFADE ETMEK GEREKİRSE, AK PARTİ İL  BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL, DAHA DUYARLI DAVRANIYOR VE MÜCADELE EDİYOR. 

BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ DE, HER HAFTA MİLLETVEKİLLERİ HALKLA BULUŞTURMASIDIR. 
Maharet Bakan geldiğinde onunla birlikte halkın içine karışmak değil, bireysel milletin vekili olmaktır. Haydi, sayın vekiller, artık daha aktif olun ki, biz de çalışıyor diye yazalım. 
SAHİ KAÇ GAZETEYİ GEZİP BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUNUZ? 

YARIN; CHP MİLLETVEKİLLERİ