info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

İlhami Vekil, Muratlıdan Elini Çek!

Herkes haddini bilecek..

Gazeteci kendi işini yapacak, Milletvekili kendi işini yapacak. 
Sayın İlhami Özcan Aygun... 
Nedir senin bu Ufuk Gençtürk Sevdan? 
Sen Muratlı`nın siyasi işlerine ne karışıyorsun? 
Yıllarca senin haberlerini yaptık. Soru önergelerini haber olarak yayınladık. Ama artık sabrım taştı. 25 yıl Muratlı`nın kaderiyle oynadınız. Şimdi yeni bir başkan adayıyla yola çıkılırken, ona da şaibe bulaştırdınız. Yazık değil mi Belediye Başkan Adayı Varol Türel`e? 
25 yıl başarısız olmuş bir belediye başkanının yardımcısını ısrarla tekrar Belediye Başkan Yardımcısı yapmanın ardındaki asıl amaç nedir? 
Tarımsal faaliyetler mi? 
Sakın benim sabrımı zorlama, Muratlı`nın içişlerine karışma. 
Sonra ben de sana bazı şeyler sorarım. Yıllardır hükümet aleyhine soru önergesi verirken, neden bir tarım kuruluşu hakkında soru önergesi vermediğini, bunun 36 firma ile bu kuruluş arasında ürün pazarlama yapıp yapmadığını sorarım. Hanoğlu göleti usulsüz kiralama için önceki tarım müdürü hakkında neden meclise soru önergesi vermediğini sorarım. Bu müdürle ticari bir diyaloğun olup olmadığını sorarım. Senin partinin içinde sayısız Karadenizli ve Doğu kökenli insan varken, Karadenizlilere Rum Pontus deme cesaretini kimden aldığını, Milletvekiliyken yan yana olduğun vekil Büyükşehir belediye Başkan Adayı olunca Malatyalı diye Doğulu ayrımcılığını neden yaptığını,milletvekiliyken neden sesinin çıkmadığını sorarım. Sen yaşadığım ilçe Muratlı`ya karışma ve sorgulama hakkını kendinde buluyorsan bende senin milletvekilliğini sorgulama hakkını kendimde bulurum.Ben (ASİL)`im sen(VEKİL)`sin herkes yerini bilecek. Şimdi şu sorulara cevap ver ve CHP Adayını bu şaibeden kurtar Yoksa bunun bedeli de vebali de senin üzerine kalır; 
1. Ufuk Gençtürk`ü geçen dönem Belediye Başkan adayı yapmak istedin,beceremedin.Şimdi de Belediye Başkan Yardımcısı olması için O lokanta senin bu meyhane benim diyerek adaylar arasında kulis yapıp sonunda Varol Türel`in listeden Başkan Yardımcısı sözü aldın mı?(Eğer Meclis üyeliğinden Belediye Başkan Yardımcısı olursa,bu doğrulanmış olur) 
2. Ön seçim günü sabahtan akşama kadar orada bulunmanın sebebi sırf Ufuk Geçtürk`ü Belediye Başkan yardımcısı yapma amacıyla kulis yapmak mıydı? 
3. Bütün Muratlı halkının dilinde bir dedikodu dolaşıyor. Bu adaya oy karşılığında, birilerinin kişi başı bin lira ödediği ve karşılığında ruhsat sözü verildiği konuşuluyor. Bu işin aslı var mı? Bu değerli başkan adayını zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok. 
4. Seçim kazanılırsa, Anadolu lisesinin altındaki arazinin imara açılacağı sözü verildi mi? Daha seçim kazanılmadan bu tür söylemler adaya zarar verir. Umarım bunlar doğru değildir. Çünkü seçime giren bu adayın zan altında bırakılması bir seçmen olarak beni üzer. 
Sevgili dostum Varol Türel; Geçen dönem Nebi Tepe ve Ufuk Gençtürk aday olmasın diye Ankara`ya senin ismini ben önerdim,sıcak bakmadılar. Şimdi senin yapman gereken de yepyeni, pıırıl pırıl bir meclis kadrosu oluşturup bizim halk içinde duyduklarımızın yalan ve uydurma olduğunu göstermektir.Üniversiteli, değerli birçok genç meclis üyesi insan var. Geçmişi silip yepyeni bir başlangıç yapmak senin elinde.. Sonu hüsran olmasın Son sözüm de İlhami Özcan,Aygun`a; Meclis listesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sonra çok şey yazacağım. Sen milletin vekili olarak işini yap biz de gazeteci olarak işimizi yapalım. Varol Türel,prensipleri olan, çalışkan,değerli bir insandır. Ben bu konuşulanlara ihtimal veriyorum. Umarım bunlar sadece dedikodudan ibarettir. Neticede seçim zamanı çarşıda kahvede pazarda bu tür şeyler hep konuşulur. 
Meclis üyeleri listesini sabırsızlıkla bekliyorum. 
Liste iddiaların doğru olup olmadığını gösterecek. 
Yolunuz açık olsun.
Kalın sağlıcakla...