info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

İyice Kontrolü Kaybettiler, Chp`yi Muratlı`da Bitiriyorlar

Şöyle geçmişe bakıyorum da, eskiden CHP teşkilatı bir araya geldiğinde, ne salon alırdı ne de yollar.

Zamanında parti içinde Sarıgül’cü olup partiyi parçalamaya çalışanlar, kovulacakken son anda istifa edip, bugün son dakika atağıyla partinin içine sızıp yine aynı parçalanmayı yaşatanlar, uzaktan bakıp kıs kıs gülüyorlar. 

Ne acıdır ki, bu insanların tuzağına düşenler, şimdi bir etkinlikte, bir elin parmakları kadar bile olamıyorlar. Bir de o kadar çaresiz ve yalnızlar ki, kimi kendilerine rakip seçtiklerini ve bunun doğuracağı sonuçları düşünemiyorlar. Bu insanlar bir gün, belki de çok yakın zamanda o makamlardan ineceklerini düşünemiyorlar mı? 

CHP ilçe başkanı çıkmış, eski kadın kolları başkanını ve gazeteciyi hedef alacak kadar kendisini büyük görüyor. Ey Sayın Ufuk Gençtürk; Sen neyin peşindesin? 

Cem vakfı başkanı çıkmış bir basın açıklaması yapmış, bu basın açıklamasını sağır sultan bile duymuş, partiden hiç kimse gelmeyince, Cem Vakfı başkanı Bekir Altuntaş haklı olarak tepki göstermiş. Sen ne yapıyorsun? 

Bekir Altuntaş’ı gece arayıp haberin olmadığını söylüyorsun ve ertesi gün basın açıklaması yapacağını söylüyorsun.(Ben de o sırada Bekir Altuntaş’ın yanındaydım) ertesi gün, sadece Cem vakfı yönetiminde olduğu için orada olan eşime hakarete yelteniyorsun. Bu kadar mı korkuyorsun? Eşimden ne istiyorsun? Bu nasıl başkanlık, bu nasıl bir partiyi temsil etme? 

CHP’Yİ TEMSİL EDEN BİRİNE BU TÜR DAVRANIŞ YAKIŞIYOR MU? 

O senin gibi değil. Birlikte çalıştığınız dönemde yaptıklarını anlatsa, toplum içine çıkamazsın. Bir de basını kullanıp basına saldırıyorsun. Senin yaptıklarından oluşmuş arşivimi ben basın mensuplarının karşısında açıklasam, toplum içine çıkamazsın. Hem ben senin gibi sadece bir yerel gazeteye değil, Tekirdağ’ın tüm yerel ve ulusal basına açıklama yaparım ve birlikte hareket ettiğin kişilerle bu işin içinden çıkamazsın. Hani bir de Emniyet müdürlüğünde yaptığın yanlış var ya, merak etme, trafik kuralı ihlali ve yasa sınırlarını aşan demeçlerin hakkında da bol arşiv var. 

Emniyet bayramlaşmasında hem suçlu hem güçlü havaya bürünüyorsun ama eminim müdür bey yazdıklarını ve sosyal medyada paylaştıklarını görse gereken cevabı verirdi. Seni Oraya getirenleri unuttun ama götürecek olanların sabrını zorlama. Farkında değilsin galiba, yalnız kaldın ve kalmaya devam edeceksin. Sen Cem Vakfı başkanın yaptığı konuşmada, konuyla alakası olmayan kişileri hedef alıyorsun. Koltuk sevdası diyorsun, koltuk sevdası olanları gördük. 

Bir de Sayın belediye başkanımızın son zamanda çıkışları var. Turan mahallesindeki bayramlaşmada, Anadoluları ve dernekleri hedef alan konuşmaları, artık onun da çıkışları sıkıntı yaratmaya başladı. Başkanın Anadolululara karşı olduğu bilinen bir durumdu ama, bu sefer başta Anadolulular derneği olmak üzere, dernekleri hedef alması, Turan mahallesinde iki derneğin olduğu (Genç Romanlar Derneği ve Muratlı Anadolulular Derneği) bir yerdeki çıkışı, dernek yöneticisi işadamı Kerem Demir ile tartışmaya girmesi sıkıntının büyüğünü yaratacak. 

ACABA DERNEKLERİN SİYASETİ YÖNETME KONUSUNDAKİ ÇIKIŞI, KEREM DEMİR’İN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇİYOR OLMASINDAN MI KAYNAKLANIYOR. 
KEREM DEMİR’İN ADAY OLMASI KESİN GİBİ GÖRÜNÜRKEN, AK PARTİ’DE ŞARTLAR OLUŞUNCA ADAY OLMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ AŞİKÂR. AK PARTİ’YE ŞİMDİYE KADAR HİÇ OY VERMEMİŞ BİRİ OLARAK, KEREM DEMİR’İN ADAYLIĞINDA OYUM ONADIR.
17 YILDIR MURATLI’YA BİR ÇİVİ ÇAKILMADI ARTIK HİZMET ZAMANIDIR. 
KISACA; MURATLI’DA KOLTUKTAKİLER NEDENİYLE CHP KAN KAYBEDİYOR, TEKİRDAĞ VE ANKARA YÖNETİMİ SEYREDİYOR. 

YARIN; CANDAN YÜCEER YOL ARKADAŞLARINI YARI YOLDA BIRAKTI KILIÇDAROĞLU DUYARSIZ KALDI