info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Albayrak mı?, Ekrem Eşkinat mı?

Bu başlığı atmamın nedeni, “bir vefasızlık örneğine kim son verecek?

Bu başlığı atmamın nedeni, “bir vefasızlık örneğine kim son verecek?” sorusunun cevabını öğrenme amaçlıdır. 
Aslına bakarsanız, bin tane de yazı yazsam, Sayın Ekrem Eşkinat’ın eğlence işleri yapmak varken, vefa işi yapacağına inanmıyorum ya neyse…  

Zat-ı muhterem senfoni orkestraları, piyano resitalleri, heykeller, eğlenceler, resim sergileri dururken eski bir belediye başkanının yapmış olduğu hizmetin heba olmaması için vefa örneği mi gösterecek? 
(Gerçi bir şair ve yazar olarak, Tekirdağ’ın sanatçısına sahip çıkmayan bir başkanın sanat sevgisi de tartışılır. UNUTULMAMALIDIR Kİ, BİR DERNEK BİNASI VERMEDİĞİ İÇİN TEKİRDAĞ’IN TEK SANAT DERNEĞİ KAPANMAK ZORUNDA KALDI) 

GELELİM ASIL MESELEYE…. 
ESKİ TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI MERHUM OSMAN TABAK, SAHİLE İNEN MERDİVENLERİN ORAYA HARİKA BİR ŞELALE YAPMIŞTI. BİR DÖNEM ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ÂDEM DALGIÇ ZAMANINDA DA BU ŞELALE ŞIRIL ŞIRIL YAZ-KIŞ AKIYORDU. 

ŞİMDİ BETONLARI, FAYANSLARI PARAMPARÇA HALDE.SU DERSEN YERİNDE YELLER ESİYOR. 

Şimdi soruyorum; KİM VEFALI, KİM VEFASIZ? 

Sayın Eşkinat eski bir belediye başkanının yaptığı şelaleyi dahi tamir ettirip çalıştırmıyorsa, bence o koltuğu boşuna işgal ediyor diye düşünüyorum. 
Sayın başkan bir şelaleyi yapamıyor veya YAPMIYORSA, SÜLEYMANPAŞA’YI SANAT MERKEZİ YAPSA BENİM GÖZÜMDE ZERRE KADAR DEĞERİ YOKTUR. 

Sayın Kadir ağabey; Görüyoruz ki, Sayın Eşkinat’dan bize fayda yok. 
Sen bir vefa örneği göster de Rüstem Paşa Camii yanındaki bu şelaleyi yaptır, hayır dua al.Bunu yapacağınızdan şüphem yok. KİMBİLİR BELKİ SAYIN EŞKİNAT BİZİ ŞAŞIRTIR DA KADİR BAŞKANDAN ÖNCE BU ŞELALEYİ YAPTIRIR.AMA BENİM EŞKİNAT’DAN HİÇ Mİ HİÇ UMUDUM YOOOOK. 

AVRUPALI TARZI YAŞAYAN,AVRUPALILAR İLE İÇLİ DIŞLI OLAN SAYIN BAŞKAN,İLİMİZE GELEN TURİSTLERİN,ŞELALENİN İÇLER ACISI HALİNİ GÖRÜNCE,TEKİRDAĞIMIZIN SANAT VE ÇEVRESİNE GÖSTERİLEN DUYARSIZLIĞA BAKIŞINI DÜŞÜNMÜYORSA,SÖYLENECEK SÖZ KALMAMIŞ DEMEKTİR. 

ŞİMDİ BEKLİYORUM….
 ALBAYRAK MI, EŞKİNAT MI?