info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Başkan Bu Da Mı Yalan Oldu

Eğer elinize mikrofonu almışsanız, halka bir şeyler vaat etmişseniz, o insanlar elbet o söylenenin yerine getirilmesini isterler.

Hani bir siyasetçinin aday olduğunda kürsüye çıkıp Konya’ya köprü, yol yapma vaadinde bulunurken, hızını alamayıp liman da yapacağını söylemesi, halkın Konya’da deniz olmadığını söylemesi üzerine, “Konya’ya deniz de getireceğim’ demesi gibi olmayacak şey de vaat etmediniz. 

Gerçi Konya’ya deniz getirme konusu hikâye ama siz; Şarköy’ün Beyoğlu köyünün IHLAMUR ŞENLİĞİNDE, MESİRE ALANINA GİDEN 4-5 KİLOMETRELİK YOLU ASFALT YAPACAĞINIZI, BENİM GÖZLERİMİN İÇİNE BAKA BAKA BİR SÜRÜ İNSANIN İÇİNDE MİKROFONLA SÖYLEDİNİZ. 

“Seneye bu alanda, bu festivali daha rahat kutlamanız için, bu yolu asfalt yapacağımızın sözünü burada, huzurlarınızda veriyorum” dediğinizi kulaklarımla duydum. 

KADİR AĞABEY, FESTİVAL ZAMANI GELDİ ÇATTI, DAHA BİR METRE ASFALT YAPILMADI. BU DA MI YALAN OLDU? 

DAHA NE KADAR İNSANLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAK? BU KÖYÜN IHLAMUR AĞASI, SİZİN PARTİNİZİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞERAFETDİN TERZİ İLE BEYOĞLU KÖYÜ GELİŞTİRME, GÜZELLEŞTİRME VE DAYANIŞMA DERNEĞİ HÜSEYİN ÖZCAN NEDEN 5-6 DEFA SİZİNLE GÖRÜŞMEK İÇİN RANDEVU İSTEDİĞİNDE, HEP RET CEVABI ALIYOR? 

NEDEN ÇOĞU STK BAŞKANI SİZİN ÖZEL KALEMİNİZİ, SEKRETERLERİNİZİ GEÇEMİYOR? 

“TELEFONLA ARAYIN” NE DEMEK? YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK DAHA İÇTEN VE SAMİMİ DEĞİL Mİ? SİZ Mİ GÖRÜŞME TALEPLERİNİN KULAK ARKASI EDİLMESİ İÇİN TALİMAT VERİYORSUNUZ YOKSA ONLAR MI BU GÖRÜŞME TALEPLERİNDEN SİZİ HABERDAR ETMİYOR. HADİ SİZ BÖYLE BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ, 

ONLAR SİZE İLETMİYORLAR, BEN DEFALARCA HANGİ DERNEK BAŞKANININ VEYA HANGİ BİR STK’NIN SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ HABER VE KÖŞE YAZILARIMDA YAZIYORUM. ONU DA SİZDEN GİZLEDİLER DESEK BİLE, ÇOK İYİ BİR SOSYAL MEDYA KULLANICISISINIZ, ORADAN GÖRÜYORSUNUZ. 

EĞER İHMAL VARSA, NEDEN BÖYLE ÇALIŞANLARI HALA TUTUYORSUNUZ? 
EĞER SÖZ VERİP, BİR YILDIR 4-5 KİLOMETRELİK BİR YOLU YAPMIYORSANIZ, DAHA NE DİYEBİLİRİM Kİ? 

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM; 

O 4-5 KİLOMETRELİK YOLU ASFALT YAPIP,(TABİ YEŞİLSIRT VE BALABANLI YOLU GİBİ BİR YILDA DELİK DEŞİK OLMAMAK KAYDIYLA) 
BİZİM; “KADİR BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU, BEYOĞLU KÖYÜ MESİRE ALAN YOLU ASFALTLANDI” YAZMAMIZ MI DAHA İYİ, “KADİR BAŞKAN SÖZ VERDİ,4-5 KİLOMETRELİK YOLU YAPMADI” YAZMAMIZ MI DAHA İYİ? 

TAKDİR SİZİN. ÇOOOK ÜZÜLÜYORUM BU DURUMA ÇOK. 
ARTIK BU YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI BİTSİN. 
BEN SİZE İNANDIM, BU HALK SİZE İNANDI AMA İHMALLER VE HİZMETSİZLİK BİTMEDİ. 
EĞER BİR BAŞKANI GÖRMEK İÇİN, TOPLULUK LİDERLERİ KAPILARI GEÇEMİYORSA, AYLARCA RANDEVU ALMAK İÇİN ÇABA SARF EDİP HÜSRANA UĞRUYORSA, SİZİ ULAŞILMAZ KILANLARI VE GÖREVİNİ YAPMAYANLARI ETRAFINIZDAN TEMİZLEYECEKSİNİZ, YOK BUNU YAPMIYORSANIZ, SİZ GÖRÜŞMEK İSTEMİYORSUNUZ DEMEKTİR Kİ BU EN BÜYÜK HATADIR. 

BİR DERNEK VEYA STK BAŞKANINI REDDETMENİZ DEMEK, YÜZLERCE SEÇMENİ YOK SAYMAK DEMEKTİR. 

1-Siz belediye başkanı olduğunuzda, Nisan 2014’de, “HİZMET MUHTARLARDAN BAŞLAR” diye köşe yazısı yazmıştım. Siz muhtar seminerleri yapmaya başladınız. Muhtar seminerleri Türkiye’de popüler oldu, Ak Saray’da bile bu toplantılar yapılmaya başladı. 

2-Yine STK’LARIN önemini vurgulayan bir köşe yazısı yazdım, SİZ BU SÖZÜMÜ ÖNEMSEMEDİNİZ, CÜNEYT YÜKSEL İL BAŞKANI OLUR OLMAZ, BENİM BU ÖNERİMİ DİKKATE ALARAK, TÜM İL VE İLÇELERDEKİ DERNEK BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ. İş işten geçtikten sonra, siz ise onun yaptığı gibi dernek merkezlerini ziyaret etmek yerine, makamınıza randevu sistemiyle lütfen kabul etiniz. 

Ben bu yıl Beyoğlu IHLAMUR ŞENLİĞİNE katılmayı düşünmüyorum ama sizin 4-5 kilometrelik yolu yapmadığınız için katılıp katılmayacağınızı, katılırsanız o kadar insana ne cevap vereceğinizi, en önemlisi de, lüks makam aracınızın o mesire alanına makas kırmadan nasıl çıkacağını merak ediyorum.

Kimbilir, belki makam aracı hasar görmesin diye bu yol uydurma da olsa yapılır. 

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.