info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kılıçdaroğlu Neyin Peşinde

Ey Sayın Kemal Kılıçdaroğlu..!

Siz hangi mücadelenin peşindesiniz? 
- Siz hangi ideolojinin peşindesiniz? 
- Daha Tekirdağ’ın üç CHP’Lİ milletvekili uzlaşamazken, birlik, beraberlik içinde olmazken, siz neyin birlik beraberliğinden bahsediyorsunuz? 
- Partinizin içinde etnik ve mezhepsel iç çekişme varken, siz neyin barışından, kardeşliğinden bahsediyorsunuz? 
- Kürt açılımına tepki gösteren siz, Ankara patlamasından sonra, bugün tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’a taziye ziyaretinde bulunmadınız mı? 
- Kürt açılımına tepki gösteren siz, “seçimle gelen seçimle gider, bu demokratik bir davranış değil” demediniz mi? 
- Habur sınırındaki karşılamaya tepki gösteren siz, partililerinizin, “Sezgin Tanrıkulu’nu neden CHP’YE aldın?” tepkilerine misilleme yapar gibi genel başkan yardımcısı yapmadınız mı? 
- Siz Suriyeli gazeteciye sahip çıkarken, Tekirdağ’da belediye ve parti teşkilat yöneticileriniz basını hedef alırken, bunları size ilettiğimde bilmezden gelip umursamaz davranmadınız mı? Suriyeli basın mensubu mağdur, Tekirdağ basınına her türlü baskı partinizce serbest mi? 
- Halkın, seçmenin iradesini hiçe sayıp, Tekirdağ’a hiçbir katkısı olmayan birini inadına kontenjandan defalarca meclise taşımadınız mı? 
- Terör ortamında iktidarı açılışlar ve etkinlikler için eleştiren siz, daha önce Tüm Tekirdağ belediye başkanları ve tüm Tekirdağ CHP teşkilatıyla bu tesislerin temel atma törenlerini abartılı şekilde tekrar tekrar yapan büyükşehir belediye başkanından sonra bir daha mı yaptınız? 
- Çamur deryası olan Saray, Ergene ve Çorlu’nun berbat çamurlu sokaklarını Süleymanpaşa Atatürk kapalı spor salonundan mı gerçekleştirdiniz? 
- Defalarca yazmama rağmen, birçok can ve mal kaybının yaşandığı Yukarısevindikli-Vakıflar yolundan o lüks araçlarınızla geçip aracınızın makasları kırıldı mı? Yıllardır 5-6 kilometre yolu yapamadılar. Bu mu hizmet? 
-  Çamur deryası Vakıflar’a girdiniz mi? Ya TESKİ olmasaydı, neyin hizmetinin açılışını yapacaktınız? Yok, Sayın Kılıçdaroğlu yok. Meydanlarda hep cehennem saati fıkrası anlatmakla, her mitingde aynı şeyleri tekrarlamakla, Türkiye’nin ikinci büyük partisinin başkanı olunmaz. 

TEKİRDAĞ ELİNİZDEN GİDİYOR. ÖNCEDEN ONBİNLER OLAN MİTİNGLERİNİZ, ŞİMDİ ETNİK VE MEZHEP GRUPLAŞMALARIYLA YAVAŞ YAVAŞ ERİYOR.

- EĞER Kİ SİZ, İSTANBUL’UN ÜÇÜNCÜ KÖPRÜSÜNE YAVUZ SULTAN SELİM İSMİ VERİLİYOR DİYE KARŞI ÇIKARKEN, CHP’Lİ BELEDİYENİZ VE CHP’Lİ İLÇE TEŞKİLATINIZ ANMA TÖRENİNDE ORGANİZASYONU ÜSTLENİP, TAM KADRO KATILIP, TEMSİLİ KABRİNE KARANFİL BIRAKIYOR VE SİZ HALA BUNLARI GÖREVDE TUTUYORSANIZ, SİZİN MUHALEFET GÜCÜNÜZE KİM İNANIR. EN İYİSİ KOLTUĞU YAPANA BIRAKMANIZDIR. EMİNİM O KOLTUKTA BAŞARILI OLACAK AZİMLİ VE İDEALİST GENÇ BAŞKAN ADAYLARI ÇIKACAKTIR. 

Son söz; eğer siz bir gazeteciye tepki için, tüm Tekirdağ basını karşısında basın toplantısı yapmaya cesaret edemiyor, sorulacak sorulara cevap verememekten korkuyorsanız, Tekirdağ’da ne işiniz var Sayın Kılıçdaroğlu? 
(TEKİRDAĞ RAMADA OTEL, SÖZDE BÜYÜK BULUŞMA. BASINA KAPALI STK TOPLANTISI)
Devredin yerinizi,basının değerini bilen genel başkan gelsin.Televizyonlarda “basın bu ülkenin can damarıdır,susturulamaz” diyerek Mısırlı bir gazeteciyi savunurken,partilileriniz basını hedef alıyorsa,ya partilileriniz Tekirdağ’da sizi umursamıyor ya da sizin söyledikleriniz doğru değil.

Birileri doğrulardan kaçıyor ama kim???