info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Polislik Ateşten Gömlek

Türkiye’de halkın toplumsal yaşamını düzenleyen üç kurum vardır. Yasama yürütme ve yargıdır. Ama en önemli güvencesi kırsalı koruyan asker ile şehirdeki asayişi ve düzeni sağlayan polislerdir. Yedi gün yirmi dört saat halkın huzuru ve güveni için çalışan bu devlet kurumu hayatından feragat ederek sonsuz özveriyle vazifesini ifa etmektedir. Önyargılı olan toplum öyle yozlaşmıştır ki polis devleti olduk gibi saçma safsatalarla toplumun güvenlik teminatı olan polislerimizin değerini bilmemektedirler.
 
Oysa polisin ailesi yoktur. Ailesi millettir. Özel hayatı yoktur. Özel hayatı üzerindeki üniformayı taşımanın gururuyla vatan hizmetine endekslidir. Polis Ahmet hasta oğlunu hastaneye götüremez görevdedir. Polis Mehmet hamile eşinin yanında bulunamaz görevdedir. Polis Hasan sıcak yatağında uyuyamaz görevdedir. Polis Hüseyin bayramda sevdiklerinin yanında olamaz görevdedir. O yüzden polis halkın huzuru güveni ve namusunu korumak için her daim hazır vaziyetteyken başımızın tacıdır. Bir grup eşkıya ellerine yanıcı maddeyi taşı sopayı alarak polisime saldırır yaralar şehit eder. Fakat nedense polis canına kasteden bir grup çapulcuya müdahale edecek olsa günah keçisi ilan edilir. Ama yine de üzerindeki üniformanın onuru ve haklı gururu ile vazifesinin başındadır. Polisin canına kasteden bir grup çapulcuya müdahale edecek olsa günah keçisi ilan edilir.
 
Her şeye rağmen polis bizim malımızın canımızın ve namusumuzun koruyucusudur ve bizler onları sonuna kadar destekliyoruz. İyi ki varsınız. Bir gün de olsa hatırlanmanız ve onurlandırılmanız sevindiricidir.10 Nisan polis haftanız kutlu olsun.
 
 
AÇIKLAMA:DAHA 10 NİSANA ÇOK VAR AMA HER ÖNEMLİ GÜN GİBİ BÖYLE ULVİ ZAMANLARDA BİR ÇELENK KONUR İKİ SÖZ SÖYLENİR "ÇOK ÖNEMLİDİR  BİZİM BAŞ TACIMIZDIR"DERLER VE UNUTULUR GİDERLER.BU YÜZDEN ÖNCEDEN BU MESLEĞİN KUTSALLIĞINI İRDELEMEK İSTEDİM.