info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Valim, Sayın Nebi Tepe; Bunlar Bizim Çocuklarımız Sahip Çıkın

Muratlı’da spora ve sporcuya bakış açısını bir türlü çözemedim gitti.

Muratlı Halk eğitim merkezi, başarılı çalışmalara imza atıyor. Kurumun Başarılı bir futbol takımı var. Fakat ne hikmetse, Muratlı Belediyespora 50 küsur bin lira para aktarılırken, Aşağısevindikli spora büyük tartışma sonunda katkı yapılırken, Muratlı Halk eğitim spora maddi destek yapılmıyor. Bunun adı ayrımcılıktır. 

Sayın Nebi Tepe; Siz Muratlı’da tüm futbol takımlarını birleştirdiniz, eyvallah. Adı mazide kalan bu takımlar artık anı olmaktan öteye gitmiyor, ona da eyvallah ama, Muratlı belediyespora dışarıdan futbolcu getirirken, bizim Muratlımızın kendi evlatları olan Muratlı Halk Eğitimspor futbolcuları Muratlımızın çocukları için 5-10 bin lira kaynak ayırmak bu kadar mı zor? Bu çocukların aileleri size oy verdi. 

Gidin bakın Malkara’ya, meslektaşınız Ulaş Yurdakul’a, her alanda ilçesi başarıdan başarıya koşuyor. Sizin Muratlı Belediyespordan başka spora bakış açınız yok mu? Sayın Valim; Sizin Muratlı’daki okullarda amatör sporlar için çalışma yürüttüğünüzü biliyorum. Tahminime göre, Sayın belediye başkan ve yöneticilerimiz, Halk Eğitim sporun kamu kurumu olması nedeniyle maddi kaynak sağlamıyor. 

Bir Kaymakamımız da yok ki bu konulara eğilsin. Giden Kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu, bu konuya el atmış, kız futbol takımı kurmuş, Ecem Deveci adlı bir kızımız milli takım seçmelerine davet edilme başarısı göstermişti. Kaymakamımızı Hatay’a gönderdiler, birçok önemli proje yarım kaldı. Sadece bunlar değil; -Taekwondo turnuvaları Muratlı’da yapılıyor,maddi imkansızlık nedeniyle müsabaka kıyafet ve diğer ihtiyaçları olmadığı için takım kurulamıyor. -Bölge tenis turnuvası Muratlı’da yapılıyor, tenis takımı kuramıyoruz. -Karate -Basketbol -Voleybol ve -Hentbol takımlarımız var, bunların spor müsabakalarına katılım için bütçeleri yok. 

ÇOK BAŞARILI BİR MURATLI HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİMİ VE EKİBİ VAR. BAŞARILI FAALİYETLER YAPIYORLAR, BÜTÇELERİ YOK. ZATEN GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN GÜNÜMÜZE KADAR, YAKLAŞIK 4 YIL BURADA GÖREV YAPMASINA RAĞMEN, OKULLARA ZERRE DESTEĞİ OLMAYAN, ÇOĞU MÜDÜRÜN VE ÖĞRETMENLERİN OKULLARINI ZİYARETE GELDİĞİNİ BİLENİN OLMADIĞI, OKULLARIN DURUMUNDAN BİHABER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VAR VE BİR KATKISI YOKKEN, MURATLI BELEDİYE BAŞKANININ BU KONUDA HİÇ BİR ZAMAN BİR DESTEĞİ OLMAZKEN, (ONDA DA KARŞILIĞINI ALIYOR. DEVLET OKULLARINDA YAZ HAVUZU, BAHÇESİNE KİLİT TAŞI YIĞMAK İÇİN DEPO V.S) EN AZINDAN SİZ BU MURATLI’NIN GENÇ YETENEKLERİNE SAHİP ÇIKIN. 

Sayın Nebi Tepe ve meclis üyeleri; 
BİRAZ VİCDAN YAPIN VE SİZE OY VEREN HALKIN ÇOCUKLARI OLAN HALK EĞİTİM SPOR ÖĞRENCİLERİNE DESTEK ÇIKIN.BU ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR.ONLARI İÇKİ,SİGARA,UYUŞTURUCUNUN KOLLARINA ATMAK YERİNE,SPORA TEŞVİK EDELİM.

SÖYLEMESİ BİZDEN TAKDİR SİZDEN.