info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ`a (BAKAN) İstemiyoruz

Öncelikle okuduğunu anlamayan, beyin yerine saman taşıyıp saçma sapan yorumlar yapan kuş beyinliler için bir açıklama ile köşe yazıma başlayayım.

Tekirdağ`da (BAKAN) istemiyorum diye yazmadım.Tekirdağ`a (BAKAN) istemiyorum dedim. 
İkisi çok farklı şeyler.
Biz Tekirdağ`da çok bakan ağırladık.
Çok da verimli istişareler oldu.
Özellikle Mestan Özcan döneminde Bakanlar basın mensupları ile Tekirdağ`ın sorunlarını konuşur ve gündemi değerlendirirdik.
Özellikle TBMM.Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile güzel bir değerlendirme oldu.
Fakat şimdi Bakan geliyor, Valiliği,koalisyon daki parti il başkanlığını dolaşıyor, birkaç ilçe gezip gidiyor. O zaman Bakan niye geliyor arkadaş? 

Eğer basın mensuplarıyla bir araya gelmeyecekse, şehrin sorunlarını istişare etmeyecekse, sadece Tekirdağa (BAKMAYA) mı geliyor. Bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi peynir ekmek gibi ücretsiz kart dağıtıyor, denetim yok.Usulsüz dağıtılan kartlar yüzünden engelliler mağdur ediliyor. Ortez, protez paralı oldu, engelliler mağdur. Yaşlılar kendilerine sunulan imkanları suiistimal ediyor. Bunları Sayın Bakan ile paylaşıp çözüm üretemeyeceksek, biz Tekirdağ`a Bakan istemiyoruz, Tekirdağ`da çözüm üreten Bakan istiyoruz. Adı üzerinde,(BAKAN) sorunlara bakıp çözüm üreten demektir. 

Valiliği,siyasi partileri ziyaret edip, kalburüstü kurum ve odalara gidip, birkaç ilçede açılışa katılan Bakan`ın bize faydası yok. Sayın Mestan Özcan, bu adımı siz attınız, BAKAN ile gazetecileri bir araya getirmeyi siz başlattınız. Bu konuda Sayın Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş gazetecilere değer verip karşılıklı istişarelerde bulunurken, Meclisin zirvesindekinin aksine BAKAN`ların basını önemsememesi kabul edilebilir şey değil. 

BEN HALKIN SESİYİM BENİM İŞİM, ELİMDE KAMERA VALİLİKTE, PARTİ İL BAŞKANLIKLARINDA SAYIN BAKANLARIN PEŞİNDE KOŞMAK DEĞİLDİR. 
EĞER VALİLİK GİBİ, PARTİ BAŞKANLIĞI GİBİ, BASIN MENSUPLARIYLA DA BİR ARAYA GELİNMİYORSA, BURADA BÜYÜK BİR SORUN VAR DEMEKTİR. 

Sayın Mestan Özcan; Bu işin mimarı sizsiniz, bunun devamı ve bekaası da size bağlıdır. 
Sayın Gökhan Diktaş, Sayın Çiğdem Koncagül, bu ayıba bir son verilsin.
Daha 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü yeni kutlandı.
Basına verilen değer bu mu? 
Sayın Ali Yerlikaya olsaydı, asla böyle olmazdı. 
Kısaca Tekirdağ`a (BAKAN) değil, Tekirdağ`da (BAKAN) istiyoruz. 
Umarım bundan sonra böyle olmaz.
Bir sonraki BAKAN`ı sabırsızlıkla bekliyorum.