info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Telefon Mesajlarına İnanmayın, Şikayet Edin

Son zamanlarda telefonlarımıza çok sayıda mesajlar geliyor.Bu mesajlarda neler yok ki hangisini yazalım? Özellikle kredi dosya masrafı ve kredi kartı aidatlarının iadesi için gelen mesajlar tamamen  sahtekarlıktan ibarettir sakın kanmayın.Önce size  evrak göndereceklerini söylüyorlar 15-20 tane kağıt parçası için sizden 85 lira kargo ücreti alıyorlar.Bir de bu belgeleri doldurup vekalet verirseniz yandığınızın resmidir.Bu konuda tek güvenilir yer tüketici hakem heyetleridir.Ayrıca hukuk adı altında hizmet veren bu sözde hukukçuların yerine en yakın hukuk mercii olan yaşadığınız yerdeki avukatlara başvurabilirsiniz.
Bir de bu insanlar o kadar bilinçsiz kültürsüz al yapısı olmayan akıl yoksunu insanlar ki gönderdikleri mesajın o  kişiyle uzaktan yakından alakası olup olmadığını bilmiyorlar.Örneğin;
1-Kredi aidatları ve kredi kartı aidat iadesi (ben hiç kredi almadım ve kredi kartı kullanmadım)
2-Üç günde veya bir haftada sigaraya son (ben hiç sigara içmedim)
3-Cinsel içerikli ürünler (Allaha şükür cinsel problemim olmadı.Sanki test etmişler gibi...!)
4-İstanbul’da Ankara’da Antalya’da arsa v.b. (ben Tekirdağ’dayım ne işim var  buralarda? Alacak olsam onlara mı soracağım?)
GSM ŞİRKETLERİNİ BİMER’E ŞİKAYET EDECEĞİM
Bu telefon tacizcilerini arayıp bir daha rahatsız etmemelerini bu yaptıklarının telefon tacizine girdiğini BİMER’E (Başbakanlık bilgi edinme merkezi şikayet hattı)ulaştırma bakanlığına ve tüketici hakem heyeti başkanlığına şikayet edeceğimi söylediğimde “biz GSM şirketleriyle anlaşma imzaladık o yüzden arıyoruz” dedi. Ben de GSM şirketlerini BİMER’e şikayet etme kararı aldım.Tüm okuyucularımı da mesaj tacizcilerine karşı şikayete davet ediyorum.YETER ARTIK YA...!TELEFONLARIMIZ KİLİTLENİYOR.MESAJ YETMEDİĞİ GİBİ TELEFONLA DA ARIYORLAR.
NOT;ŞİMDİ DE ELEKTRİK FATURA EK ÜCRET  İADELERİ HAKKINDA RAHATSIZ EDİYORLAR.BU İŞLERİN YERİ BU ÇOK BİLMİŞLER DEĞİL HUKUK YOLLARIDIR.