info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vahap Akay`a Sorular

Öncelikle sana teşekkür ederim sevgili kardeşim.

Hani her yerde konuşuluyordu ya," Büyükşehire aday olamazsam Çerkezköy`e aday olmam " diye söylediğin iddia ediliyordu. Ben de, Vahap kardeşim, Çerkezköy`e aday ol, daha yazacak çok şeyim var demiştim, sen de kırmadın, eyvallah. 
Şimdi gelelim sorulara; 
- Bir ilçede yapılan Cemevi açılışında, (Söyleyen kişi ilçeyi hatırlamıyor ama Şarköy olması muhtemel) bir milletvekiliyle konuşurken,Anadolu ve Aleviler hakkında atıp tuttun mu? Bunu duyan bir partili bayan tepki gösterdiğinde geri adım attın mı? (İnkar etsen de söyleyen kişiye kendimden çok güvenirim) 
- Anadolu halkı arkasından konuşmana rağmen, 2019 seçimleri öncesi, (HEP birlikte HEP beraber) afişlerde HEP(Halkın Emek Partisi) tabanından oy almak için kırmızı (HEP) yazarak Çerkezköy`ün her tarafına astırdın mı? 
- Ben bununla ilgili haber yaptığımda, beni belediyenin maillerinden sen mi çıkardın? Sen çıkarmadıysan bunu yapma cesaretini kim gösterdi? 
- Bu haber neticesinde maillerden engelleyip, Büyükşehir aday adaylığı basın toplantısında Kadir,Albayrak gibi," Sen de basına sansür uygulayacak mısın " diye sorduğumda, gözümün içine bakarak yalan mı söyledin? 
- 2019 seçimlerinde HEP kökenli olduğu söylenen birini meclis üyesi yapıp, bu seçimde DEM Partisi kendi adayını çıkarınca, sen de bu meclis üyesini listeden çıkardın mı? 
- SMA hastası Yağız,Batu`ya, Çerkezköy meydanında stant açmasına izin vermediğini yazdığımızda,seçmen karşısında zedelenen prestijini kurtarmak için mi basın mensuplarıyla kampanya canlı yayını yaptın? 
- Yağız Batu için çok değil, bir fabrikatörü arayıp söylesen, bu tedavi parası karşılanırken, (Kapaklı ilçesi bir fabrikatör, sayesinde hastasını kurtardı) bir telefon açıp bu tedaviyi karşılayacak onca fabrika olan ilçede o kadar prestijin yok mu? Yoksa yapmak mı istemiyorsun? 

Bu sorularımın cevabını merakla bekliyorum kardeşim. 
Daha alt yapı meselelerine girmedim. Olmaz ya kazanırsan, bazı duyumlar alıyorum. Belgeler elime geçerse konuşacağım. Ben belgesiz, asparagas haber yapmam. Şimdilik bu sorularıma cevap ver sen yeter sonrasını seçim sonucu gösterecek.
Es kaza seçilirsen, Çerkezköy`e çok yolum düşecek çooook.
O zaman kankan olan ve ilçelerin seçimlerine salça olan vekil de haberlerimize ve köşe yazılarıma çok misafir olacak.
31 Martı bekliyorum.