info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vali Yıldırım`a Çağrı - 1

Sayın Valim…. Bildiğiniz gibi bölgemiz bir sanayi bölgesidir.

Ayrıca bir sahil şeridi olduğumuz için, turizm bölgesi olarak da ifade edebiliriz. Bu da mavi gözlü kentimiz Tekirdağ’da COVİD-19 vakaları bakımından büyük risk oluşmasına neden oluyor. Her ne kadar vaka az diyerek kendimizi avutmaya çalışsak da, sorumluluk bilincinden yoksun kişiler nedeniyle her geçen gün riskin arması için zemin oluşuyor. 

- Halen sokaklarda maskesiz dolaşarak vurdumduymaz bir şekilde dolaşan insanlar var. 
- Maskeyi takmayı, burun altına takarak uyguladığını sanan yarım akıllı insanlar var. 
- Fabrika servis araçlarında umarsızca maskesiz işe giden insanlar var. 
- Fabrikalarda topluluk içinde maskesiz kalabalık alanda çalışanlar var.  
- Fabrikalarda molalarda veya hacet görme bahanesiyle tuvaletlerde sigara içenler var. (Özellikle fabrikalarda toplu tuvaletlerde içilen sigara sonucu, nikotin yoğunluğunun solunumları yayarak maskelere yapışması sonucu, tuvaletlerde sigara içenlerin nefesini taşıyan dumanlarının maskeye yapışıp filtre vazifesi görerek özellikle sigara içmeyenlerin daha çok zehirlendiği COVİD-19 BULAŞMA RİSKİ VAR

Kısaca ifade etmek gerekirse, fabrikalar adeta COVİD-19 DAĞITIM YERİ OLARAK TEHLİKE ARZ EDİYOR. 
BU NEDENLE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOORDİNELİ OLARAK TÜRKİYE’DE BİR İLKİ BAŞARMAK SİZİN ELİNİZDEDİR. 
BUNUN İÇİN KAYMAKAMLIKLAR YOLUYLA, KOLLUK KUVVETLERİ VE SAĞLIK EKİBİ GÖREVLENDİRİLEREK ÇALIŞAN TESPİTİ YAPILIP GEZİCİ SAĞLIK EKİPLERİ İLE BU İŞYERLERİNDE GRİP AŞISI UYGULAMASI YAPILARAK EN BÜYÜK RİSKİ YOK EDEREK HEM BU COVİD-19 İLLETİNİ TEKİRDAĞ’DA PASİFİZE ETMEK HEM DE BU UYGULAMAYI GERÇEKLEŞTİREN İLK İL VE BU İLİN VALİSİ İLE TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAMIZ SİZİN ELİNİZDEDİR. 

HER YERE,HER SERVİS ARACINA,HER FİRMAYA KOLLUK KUVVETİNİZ YETMEZ AMA,BİR SAĞLIK EKİBİ İLE TÜM FİRMALARDAKİ COVİD-19 RİSKİNİ YOK EDEBİLİRSİNİZ.  
BU UYGULAMAYI SAHİL ŞERİDİNDEKİ İŞLETME ÇALIŞANLARINA DA YAPABİLİRSİNİZ.(ÖRNEK OLARAK DEĞİRMENALTI, KUMBAĞ,ŞARKÖY SAHİLİ V.B.

ŞU SIRALAR BELEDİYELERDE VAKALAR ARTTI.
ORALARA DA UYGULANABİLİR. 
ÖNERMESİ BENDEN, KARAR SİZDENDİR.