info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vali Yıldırım`a Çağrı - 2

Muratlı^da kamyon sorunu çözülmeli

Sayın Valim… 
Muratlı’da esnaf rahatsız, Muratlı’da kamyon ve tır şoförleri rahatsız, Muratlı’da vatandaşlar rahatsız, Muratlı’da özel araç şoförleri rahatsız. 
Bir kamyon garajı yeri tahsis etmek bu kadar mı zor? 
Hayrabolu yolunu bahane olarak gösteriyorlar. 

BEN BİR SAATTE E-5 KARAYOLUNDAN VAKIFLAR-YUKARISEVİNDİKLİ-AŞAĞISEVİNDİKLİ İSTİKAMETİNDEN GELEN 55 KAMYON VE TIRIN MURATLI İÇİNE SAPTIĞINI SAYDIM.BUNLARA CEZAİ İŞLEM UYGULAMAK BU KADAR MI ZOR? 
Hayrabolu güzergahının İnanlı mahalle yolunda ne işi var? 
Çevre yolu yanındaki Ballıhoca yönünden sağlamak bu kadar mı zor? 
TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE ŞEHİR İÇİNDE KAMERA SİSTEMİYLE CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR. 
MURATLI’DA KAMERA İLE CEZAİ İŞLEM UYGULAMAK BU KADAR MI ZOR?

(Bu sayede elde edilen ceza bedelleri hem kamera sistem giderini karşılar hem kamyon garajı ve yeni güzergâh yolu masrafı çıkar) Sayın valim… 

Muratlı halkının, Muratlı esnafının son umudu sizsiniz.
İnanıyoruz ki Şoför odaları ve kooperatiflerini, Muratlı belediye başkanını, firma yetkililerini bir araya getirerek (UKOME olarak Kadir Albayrak’ın bir katkısı olacağını sanmıyorum ama sizin takdirinizdir, belki kamu yararı için adım atar) bir araya getirerek bu sorunu ancak siz çözer ve Muratlı halkının, Muratlı esnafının takdirini ve sevgisini kazanırsınız. 

Son umut sizsiniz. 
Daha yeni Sıra dükkanlar mevkiinde ilçenin en büyük alışveriş marketi önüne park etmiş kamyon görüş alanını kapattığı için kazaya sebebiyet verdi. Artık bu kaza ve hasarlar son bulsun. 
Çünkü insan hayatı kutsaldır. 
Bu konuda görüştüğüm Tekirdağ milletvekilimiz Mustafa Yel, özel idareden sorumlu eski vali yardımcısı olarak bu güzergahları iyi bildiğini, hükümet olarak bir çözüm için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. 
Fakat sadece bu yeterli değil. 
Şimdiye kadar hiçbir şeyde çözüm üretmeyen Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe’nin adaylık sürecinde söz verdiği üzere bu konuda devlete gerekli desteği yapmasını da bekliyorum. 
Her şey insanlar için, her şey insan hayatı için. Umarım bu konuda bir çözüm bulunur.