info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sıla, `Ahmet` Dememek İçin Şarkının Sözlerini Değiştirdi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, erkek arkadaşı oyuncu Ahmet Kural`la yaşadığı şiddet olayından sonra ilk kez Antalya`da sahneye çıktı.

“Boşvermişim dünyaya” şarkısını söyledi. Sıla'nın şarkı sözlerinde geçen 'Ahmet' ismini 'Rahmet' olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Şarkıcı Sıla, erkek arkadaşı oyuncu Ahmet Kural'la yaşadığı şiddet olayından sonra hiçbir konsere çıkmama kararı almıştı. Sıla, 1 ay sonra ilk konserini Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu AHEF tarafından 9'uncusu düzenlenen uluslar arası Katılımlı Aile Hekimleri Kongresi’nde verdi. 

Antalya'da sahneye çıkan Sıla, “Yaklaşık 1 ay sonra ilk kez sahneye çıkıyorum. Orkestram ile de 1 ay sonra ilk kez birlikteyim. Ama neyse ki sizinleyim. Doktorlarlayım” dedi.

Sıla, konserde “Boşvermişim Dünyaya” şarkısını söyledi. Sıla'nın şarkıyı seslendirirken yaptığı değişiklik ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. 

Şarkıcı Sıla, şarkı sözlerinde geçen 'Ahmet' ismini 'Rahmet' olarak değiştirerek seslendirdi

ŞARKININ SÖZLERİ:

Boş vermişim boş vermişim

Boş vermişim dünyaya

Ağlamak istemiyorsan

Sen de boş ver dünyaya

Ahmet (Rahmet) Mehmet Süreyya

Hepsi boş hepsi hülya

Bir gün hayat bitecek

Dersin görmüşüm rüya

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, erkek arkadaşı oyuncu Ahmet Kural'la geçen ay yaşadığı şiddet olayıyla gündeme gelmişti. Sıla, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek erkek arkadaşı Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. Mahkeme, Kural'ın 3 ay boyunca Sıla Gençoğlu'na yaklaşmamasına yönelik koruma kararı vermişti.