info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jim Broadbent Game Of Thrones’a Katılıyor

Bölüm başı ortalama 14 kişinin öldürüldüğü Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisine Jim Broadbent, önemli bir rolle dahil oluyor.

YENİ KAN GELİYOR

Gelecek yaz, yedinci sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Game of Thrones dizisine yeni kan geliyor.

YENİ YILDIZ JIM BROADBENT

Rol gereği ölümlerle pek çok oyuncusunu kaybeden diziye Jim Broadbent katılıyor.

'ÖNEMLİ ROL'DE

Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllü 67 yaşındaki İngiliz oyuncunun ‘önemli bir rol’le dizide yer alacağı öğrenildi. Broadbent'in canlandıracağı karakterle ilgili detay verilmedi. 

HARRY POTTER'DA ROL ALDI

Game of Thrones, Jim Broadbent’in yer aoldığı ilk fantastik yapım değil. Broadbent, Harry Potter serisinin altıncısı olan “Harry Potter ve Melez Prens”te Horace Slughorn karakterine hayat vermesinin ardından, serinin final filmi “Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2”de de rol aldı.

2. HARRY POTTER OYUNCUSU

Game of Thrones dizisinde daha önce Harry Potter’da rol almış bir başka oyuncu ise Walder Frey rolüne hayat veren David Bradley oldu.

ÖDÜLLÜ OYUNCU

Jim Broadbent, 1999 yılında Topsy-Turvy filmiyle Venedik Film Festivali'nde “En İyi Aktör'e verilen Volpi Kupası’nı (Volpi Cup) kazandı. 2001 yılında Iris Murdoch'ın yaşam öyküsüne dayanan “Iris”te yazarın eşi John Bayley rolüyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” Oscar'ını aldı.

"EN İYİ" OLDU

“Longford” filmiyle BAFTA TV Ödülleri'nde “En İyi Aktör” ödülünü kazanan Broadbent, bu televizyon filmindeki rolüyle 2007 yılında Emmy'ye aday gösterildi, Altın Küre ödülü kazandı. 

ARYA'DAN YENİ SEZON TÜYOSU

Yapımcılar, dizisini yedinci sezonu için hiçbir bilgi vermezken, diziyle ilgili ipucu, Arya Star karakterini canlandıran Maisie Williams’tan geldi.

"HİÇBİR ŞEY SİZİ HAZIRLAYAMAZ"

Yedinci sezonun senaryosunu okuma çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen 19 yaşındaki İngiliz oyuncu, “Sizi yeni sezona hazırlamak isterdim. Ama hiçbir şey sizi yedinci sezona hazırlayamaz” şeklinde bir açıklama yaparak, tahmin edilemez bir yeni sezon sinyali verdi.

YEDİNZİ SEZON YEDİ BÖLÜM

İzlanda, İspanya ve Kuzey İrlanda’da çekimleri yapılacak olan dizinin yedinci sezonu, yedi bölüm olarak ekrana gelecek.

SEKİZİNCİ SEZONLA FİNAL

Dizi yapımcıları, dizinin sekizinci sezonla veda edeceğini açıkladı.