info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hande Yener Sahneye Kafesle İndi

Hande Yener önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi`nde konser verdi. 43 yaşındaki popçu, 400 metreküp scraffolding sistem ve 300 metre demir boru kullanılarak yapılan dev kafes ile sahneye indi.

DEV KAFES

Hande Yener, 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Yener, 400 metreküp scraffolding sistem ve 300 metre demir boru kullanılarak yapılan dev kafes ile sahneye indi.

SAHNE ŞOVLARI DAMGA VURDU

İki yangın merdiveninin kurularak hazırlanan sahneye son albümünün hit şarkısı 'Mor' ile çıkan Yener, yeni albümü ve eski parçalarını seslendirdi. 43 yaşındaki popçunun sahne şovları ve kostümleri geceye damga vurdu.

7 KOSTÜM GİYDİ

Hakan Akkaya imzalı birbirinden iddialı 7 kostüm giyen Yener’in özellikle ikinci bölümün açılışında giydiği ve üzerinde 40 bin swarosvski taş bulunan kostümü göz kamaştırdı.

MURAT DALKILIÇ İLE DÜET SÜRPRİZİ

Yener, son albümünde sözü ve müziği Murat Dalkılıç’a ait olan “Görev” adlı şarkısıyı söylemeden önce Dalkılıç’ı sahneye davet etti ve şarkıyı birlikte seslendirdi.

OĞLUYLA SAHNEDE

Konserin bir diğer sürprizi ise Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu oldu. Yener’in son albümünde yer alan 'Biri Kaybediyor' adlı şarkıda annesine eşlik eden Kulaçoğlu, Harbiye sahnesinde de aynı şarkıda ve dj kabininde annesine eşlik etti.

'MEMLEKETİM' ŞARKISI

Konserin özel anı ise, Yener’in Türk bayrağı eşliğinde 'Memleketim' şarkısını seslendirdiği sırada müzikseverlerin ellerinde Türk bayrakları ile hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etmesi oldu.