info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Murat Boz ile Aslı Enver Yeniden Birlikte

Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen Aslı Enver ile Murat Boz Bodrum’da ortaya çıktı. Boz, Enver`i annesiyle buluşturdu.

Geçtiğimiz ay ayrılık kararı aldıkları öne sürülen Murat Boz ve Aslı Enver, önceki gün Bodrum’da objektiflere yansıdı.

Birlikte görüntü vermekten kaçınan Boz ve Enver, Bodrum’da bir restoranda görüntülendi. Yemekte ikiliye Boz'un annesi Nedret Boz da eşlik etti.

Sevgilisini ailesinin Bodrum’daki yazlığına da götüren 37 yaşındaki Boz, annesine Günüşlük'ten aldığı yazlığa 300 bin TL ödemişti.

Anne Boz, oğlu ve sevgilisini İstanbul’a arkalarından su dökerek uğurladı.

Karşılıklı olarak "ayrıldık" açıklaması yapan ikili yaklaşık bir ay önce ise İstanbul'da bulunan bir marketten alışveriş yaparken güvenlik kamerasına yansımıştı.

NE OLMUŞTU?

Murat Boz, yakın arkadaşı Eser Yenenler ile birlikte moda programıyla adını duyuran Nihal-Bahar Candan kardeşlerle aynı eve girerken görüntülenmişti. Bu görüntüler üzerine Boz'un sevgilisi Aslı Enver'e ihanet ettiği iddia edilmişti. 

Boz bu yaşananların ardından şu açıklamayı yapmıştı: "İhanet haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım tanımadığım birçok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur."