info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dolu Dolu Vizyon Haftası!

Merakla beklenen "Kaybedenler Kulübü Yolda", "Düğüm Salonu" ve "Tomb Raider" haftanın öne çıkanları...

Düğüm Salonu

Komedinin sevilen yüzlerinden Şahin Irmak, güzel oyuncu İrem Sak, "Bir Kadın Bir Erkek" ile akıllara kazınan Emre Karayel ve "Bizans Oyunları" ile komedi yeteneğini gördüğümüz Gonca Vuslateri'nin başrollerini paylaştığı Düğüm Salonu'nun yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Filmin kadrosunda Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Beyti Engin, Ayşenil Şamlıoğlu ve Salih Kalyon gibi yerli sinemanın sevilen yüzleri de yer alıyor.

Kaybedenler Kulübü Yolda

2011 yapımı “Kaybedenler Kulübü”nün devam filmi Kaybedenler Kulübü Yolda 7 yıllık aradan sonra sevilen karakterlerini yeniden beyaz perdeye taşıyor. İlk filmde olduğu gibi başrolleri bir kez daha sevilen oyuncular Nejat İşler ve Yiğit Özşener üstlenirken, filmin kadrosunda Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Hande Doğandemir, Merve Çağıran ve Şafak Başkaya da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ilk filmin senaristi Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Entebbe'de 7 Gün / 7 Days In Entebbe

Gerçek bir olaydan esinlenilen Entebbe'de 7 Gün'de başrolleri Daniel Brühl, Rosamund Pike ve Eddie Marsan üstlenirken, filmin kadrosunda Ben Schnetzer, Lior Ashkenazi ve Denis Ménochet de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda 2014 yapımı RoboCop'un yönetmenliğini üstlenen José Padilha'nın oturduğu rehine geriliminin senaryosunda ise Gregory Burke imzası var. 

Öldürme Arzusu / Death Wish

1974 yapımı uyarlamasıyla aksiyon dalına adını altın harflerle yazdıran "Death Wish"in yeniden uyarlaması olan Öldürme Arzusu'nda başrolü Hollywood'un sert adamı Bruce Willis üstlenirken, Willis'e kadroda Vincent D’Onofrio, Kimberly Elise, Mike Epps ve Elisabeth Shue eşlik ediyor. "Öldürme Arzusu"nun yönetmen koltuğunda ise "Hostel" filmi ile hatırladığımız Eli Roth oturuyor.  

Stalin'in Ölümü / Death of Stalin

Fabien Nury ve Thierry Robin'in Fransız çizgi romanından uyarlanan Stalin'in Ölümü'nde 2012 yılında yayın hayatına başlayan Veep dizisi ile birçok ödül kazanan Armando Iannucci yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmin kadrosunda Altın Küre ödüllü Jeffrey Tambor, Altın Küre ödüllü Steve Buscemi, Bond kızı Olga Kurylenko, Sherlock'un Wiggins'i Tom Brooke, BAFTA ödüllü Paddy Considine, genellikle dizilerden tanıdığımız Simon Russell Beale ve BAFTA ödüllü Michael Palin yer alıyor. 

Tut Yüreğimden Anne

Burçin Aydın ve Bülent Aydoğan ikilisinin yönetmen koltuğuna oturduğu yerli dram filmi Tut Yüreğimden Anne'de başrolleri Sermiyan Midyat, Naz Elmas ve Janberk Nak üstleniyor. Filmin kadrosunda Ela Şen, Levent İnanır, Barış Küçükgüler, Melda Arat ve Cem Sultan Karabulut da bulunuyor.  

Ne Var?

Yerli komedi filmi Ne Var?'ın yönetmen koltuğunda Ozan Denklik oturuyor. Aynı zamanda filmin başrolünü de üstlenen Ozan Denklik'e kadroda Ömer Koç, Emre Yılmaz ve Gürkan Demirtaş da eşlik ediyor.  

Tomb Raider

Oscar ödülü sahibi olan İsveçli oyuncu Alicia Vikander'ın başrolünü üstlendiği yeni nesil Tomb Raider'ın önetmen koltuğunda, "The Wave"in Norveçli yönetmeni Roar Uthaug oturuyor. Toby Gard tarafından yaratılan fenomen video oyunu serisi Tomb Raider'ın yeni beyaz perde uyarlamasında Croft'un babası Richard Croft rolünde Dominic West, Croft'a yardımcı olan gemi kaptanı Lu Ren rolünde Daniel Wu, filmin kötü adamı Mathias Vogel rolünde "Justified", "The Hateful Eight", "Django Unchained" gibi filmleri ile tanınan Amerikalı aktör Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Michael Obiora ve Hannah John-Kamen yer alıyor.