info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kurtlar Vadisi Pusu 264. Bölüm Fragmanı Nefesleri Kesiyor

Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor! Yeni sezonda merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm tüm detayları ve dahası...

Kurtlar Vadisi Pusu 10. sezon için ilk tanıtım yayımlandı ve bu fragman ile dizinin 264. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Polat'a silah doğrultan adam kim? Gerçi bu ilk tanıtım Kurtlar Vadisi Pusu  hayranlarınca oldukça kısa bulundu ve bunun fragman değil anca teaser olabileceği ifade edildi ki fragman gerçekten de Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölüme ve yeni sezona dair pek ipucu vermiyor.
 
 
Fragmanda Polat, eski bir kiliseye girerken (Kıbras’ta olduğu iddia ediliyor.) görülüyor. Polat Alemdar içeri girdiğinde yerde kanlar içinde bir adam (büyük ihtimalle bir tapınakçı) görüyor. Adamı kontrol ederken Polat hazırlıksız yakalanıyor ve kendisine doğrultulmuş bir silahla yüz yüze kalıyor. Peki Polat’a silah doğrultan kim?
 
POLAT’A DOĞRULTULAN SİLAHI TUTAN KİŞİ KİM?
 
Kurtlar Vadisi Pusu 10. sezon tanıtmında Polat’ı gafil avlayan kişi görülmüyor ki dizinin hayranları bu kişinin kimliğiyle ilgili teoriler üretmeye başladılar. Adyalar arasında Abdülhey, Ustura Kemal var. Fragman sonunda da Polat’ın kiliseden çıktığı görülüyor. Peki Polat bu kişi yi öldürdü mü yoksa bu yüzleşme bir anlaşmayala mı sonuçlandı?