info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lord of the Rings Dizisinin Kadrosu Açıklandı

Tüm zamanların en çok izlenen filmlerinden olan, Tolkien yapıtı Lord of the Rings`in filmden sonra diziye de uyarlanacağı daha önceden açıklanmıştı.

Açıklanır açıklanmaz büyük merak uyandıran dizi projesinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Lord of the Rings dizisinin kadrosu açıklandı

Yüzüklerin Efendisi dizisinin detayları belli olmaya başladı.

Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan Tolkien'ın ölümsüz eseri şimdi de dizi formatında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin bir milyarlık bir bütçesi olacağı açıklandı.

Duyurulur duyurulmaz büyük ses getiren ve merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosu da açıklandı. Yapımcılığını Amazon'un üstlendiği Yüzüklerin Efendisi dizinin açıklanan oyuncuları şöyle: Başrollerinde Robert Aramayo, Owain Arthur ve Nazanin Boniadi'nin yer alacağı dizinin diğer oyuncuları arasında Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tom Budge, Sophia Nomvete, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Megan Richards, Charlie Vickers ve Dylan Smith. Listede yer alan oyuncuların ağırlıklı olarak daha önce dizi yapımlarıyla tanınan ve gençlerden oluştuğu dikkatleri çekti.

Tolkien'in başyapıtı Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda geçeceği açıklanan dizinin senaryo danışmanları arasında Game of Thrones'un senaristlerinden Bryan Cogman. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Penny Dreadful dizisiyle de tanıdığımız J.A. Bayona olacak.