info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bal Ligi iddialı takımlarından Tekirdağspor-Babaeskispor u 4-2 yendi

Bal Ligi iddialı takımlarından Tekirdağspor-Babaeskispor u 4-2 yendi

BAL liginin 11. Grup da 2 haftadır oynadığı maçlarda beraberlikle dönen Tekirdağspor bu gün 13 kasım tesislerinde oynadığı 3 . hafta maçında 2. Devre atılan gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Tekirdağ spor Babaeski Spor maçı ile ilgili gazetemizde geçtiğimiz hafta Babaeski maçıyla ilgili yazdığımız yazı sonrası , Tekirdağlı futbol federasyonu disiplin kurulu üyesi Av Ahmet Yavaşça nın da içinde bulunduğu ceza kurlu tarafından 3. Hafta maçımızda da seyircimiz takımını seyredemedi. Seyircisiz oynana maçın 1. Devresi golsüz kapandıktan sonra 2. Devre 54. Dakikada Babaeski Sporlu Kadir’in kafa vuruşuyla maçta gol düellosu başladı.

Mağlup duruma düşen Tekirdağ sporda kenar yönetim maçı döndürmek için ve hücuma katkı yapabilecek oyuncuları sahaya sürmek için birçok değişiklikler yaptı. Bu değişiklikler semeresini gösterdi Babaeski takımı oyuncusu Halit’in Nazım’ın ortasında ters vuruşla kendi kalesine atığı golden sonra Tekirdağ spor sahada çok koşan mücadele eden bir takım oldu.

Ceza alanı içinde Burak’ın rakibine yaptığı hareketi hakem penaltıyla cezalandırdı. Penaltıyı gole çeviren Emre Dağıstan Babaeski spor’u 2- 1 öne geçirdi.

Bu golden sonrada maçı bırakmayan Tekirdağ Sporlu sporcular takım kaptanı Celil Sağır’ın bir maestro gibi saha içinde takımı yönetmesi sonrası Cevdet’in faul atışında ceza sahasına gönderdiği topu Salih filelere gönderdi. Durum 2-2 olunca maçın böle bitmesini isteyen ve yoruldukları için geri çekilen Babaeski sporlu futbolcular bundan sonra dalga dalga gelen Tekirdağ spor hücumlarını önlemekte güçlük çektiler.

Saatler 90. Dk gösterdiğinde 4. Hakem  uzatma tabelasını kaldırarak 4 dk uzatma olduğunu belirttikten sonra, bu maçın dönüm maçı olduğunu farkında olan sporcular maçı kaybetmemek için uzatma dakikalarının 1. Dakikasında Mahmut ile 3-2 , Birol’un Babaeski defansının hatasından yararlanarak durumu 4-2 ye getirdi.

SARI KARTLAR:

Emre (25 dk.) , Emre Danışan (39 dk), Orhan (45dk),Tahsin (55), Furkan (85 dk ) , Nazım (90 Dk.)

Hakemler: Ögzür Erdoğan*** – Emre Yılmaz*** – Okan Kayataş***(Çanakkale bölgesi) Murat Ceyhun ***(Tekirdağ)

Tekirdağspor: Furkan*** – Emrah*** – Zihni*** – Özkan** – Burak** – Orhan** (54′ Birol) – Taygun**(70′ Cevdet**)  Adem**( 45′ Salih**) – Nazım*** – Celil*** – Mahmut***

Teknik Direktör: Mehmet Ali Çınar**

Babaeskispor: Selim **- Emre* *- Tayfun** – Sinan** – Tahsin **- Halit** – Metin** – Tahir **- Emre **- Kadir** – Ali Rıza**