info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başakşehir-Fenerbahçe Saat:20:00’de

Bursa yenilgisinin moral bozukluğuyla bu akşam Başakşehir karşısına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler’de kaptanlar, “Biz Fenerbahçe’yiz dedi

Fenerbahçe, bu sezonki son deplasman maçına Başakşehir karşısında çıkacak. Hafta içerisinde, ilk maçtaki 2-1’lik avantaja rağmen Saracoğlu’nda Bursaspor’a 3-0 kaybederek kupaya havlu atan Sarı-Lacivertliler, bunun moral bozukluğuyla zorlu karşılaşmaya hazırlanmaya çalıştı. 
 
Kaptanlar, kritik Başakşehir mücadelesi öncesi Samandıra’da son günlerde oluşan matem havasını dağıtmak için arkadaşlarıyla toplantı üstüne toplantı yaptı. “Biz Fenerbahçe’yiz. Şampiyonluk için en ufak bir şansımız bile varsa bunun peşinden koşar, asla pes etmeyiz” sözleriyle takıma moral aşılandı. 
 
Başakşehir 4.’lük için
 
Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk şansını son haftaya taşımak için bu akşam sahaya çıkacak. Rakip Başakşehir’in ise tek hedefi, bulunduğu 4. sırayı korumak. Lacivert-Turunculular eğer Fenerbahçe karşısında sahadan galibiyetle ayrılırsa bu hedefine ulaşmış olacak. 
 
Son haftaya takipçisi Trabzonspor’un 4 puan önünde girecek. Başakşehir’in en büyük kozu, ligin az gol yiyen savunması ve kalecisi ile Fenerbahçe karşısında evindeki 6 lig maçının 5’inde galibiyete ulaşmış olması...
 
Fenerbahçe'de son dakika
 
Sarı-Lacivertli ekipte Başakşehir maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor. Gökhan Gönül sarı kart, Michal Kadlec ise kırmızı kart cezalısı olduğu için bu akşam takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı bulunan Emmanuel Emenike’nin de Başakşehir karşısında oynaması zor görünüyor. 
 
Fenerbahçe’de bu eksiklerin dışında 7 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Mehmet Topal, Pierre Webo, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Diego Ribas, Egemen Korkmaz ve Hasan Ali Kaldırım bu akşam sarı kart görürse, sezonun son maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.
 
Başakşehir'de son dakika
 
Abdullah Avcı, zorlu mücadelede cezalı Ferhat Öztorun’dan yararlanamayacak. Ferhat’ın yerine sol bekte Alparsan Erdem’in görev yapması bekleniyor. Başakşehir Belediyespor’da ayrıca sakatlıkları bulunan sağ bek Uğur Uçar ile orta saha oyuncusu Tayfun Pektürk’ün durumları belirsiz. 
 
Bu iki futbolcunun Fenerbahçe karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Ev sahibi ekipte ceza sınırında bulunan Mahmet Tekdemir, Rajko Rotman, Sedat Ağçay ve Jeremy Perbet ise sarı kart görmeleri halinde son haftaki Mersin İdmanyurdu deplasmanında cezalı duruma düşecek.
 
BAŞAKŞEHİR: Volkan B., Badji, Yalçın, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Sedat, Visca, Mossoro, Doka, Semih
FENERBAHÇE: Volkan D., M.Topuz, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Webo
STAT: Fatih Terim
SAAT: 20.00
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV