info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş Aboubakar İle Mutlu

Dün Kayseri ağlarını 2 kez havalandıran yıldız oyuncu, siyah-beyazlıların aldığı 1 puanda büyük pay sahibi oldu.

Olympiakos deplasmanında Beşiktaş'a avantajı getiren golü kaydeden Vincent Aboubakar, dün Kayserispor karşısında alınan 1 puanın mimarı oldu.

Beşiktaş’ın Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, takımı sırtlamaya devam ediyor. Dün Kayseri ağlarını 2 kez havalandıran yıldız oyuncu, siyah-beyazlıların aldığı 1 puanda büyük pay sahibi oldu. Geçen perşembe UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile oynanan ve 1-1 sona eren maçta Beşiktaş'a rövanş öncesi avantajı getiren golü atan Kamerunlu yıldız, dün de takımının sahadan beraberlikle ayrılmasını sağladı.

Şenol Güneş: İki puanla iki oyuncu kaybettik Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor ile berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. İlgili Haberi Oku SON 7 MAÇTA 6 GOL Ligdeki gol sayısını 6'ya yükselten Aboubakar, son maçlardaki etkili performansı ile dikkat çekti.

Afrika Kupası'na gittiği için ikinci yarıda bazı maçları kaçıran 25 yaşındaki oyuncu, son 7 resmi maçta rakip kaleleri 6 kez havalandırmayı başardı. Dün Kayserispor'a attığı 2 gol her ne kadar galibiyeti getirmese de siyah-beyazlıların kaybetmesini önledi. Kayserispor ağlarına gönderdiği 2 golle mağlubiyeti engelleyen Aboubakar, kaybetmemenin önemine dikkat çekti.

Kamerunlu yıldız, “Kayseri çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Biz hem Avrupa'da hem ligde oynuyoruz. Bunun yarattığı fiziksel düşüşler oluyor. Ama bu maçı kaybetmemek önemli. Bu sonuca pozitif bakıyorum” şeklinde konuştu.