info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sow`un Golü Net Bir Faul

Buna gol verilmez, pozisyon net faul.

Yusuf Namoğlu: O hakemin kokardını evinde sökerim Fenerbahçeli yıldızın röveşatayla ağlara gönderdiği topta faul kararı verilmesini yerinde bulan Yusuf Namoğlu, “Buna gol verilmez. Pozisyon net faul” diye konuştu

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: O hakemin kokardını evinde sökerim Fenerbahçe, Antalya'ya deplasmanda yenilerek zirvenin 7 puan gerisine düştü. Sarı-lacivertlilerin hedefinde ise maçı yöneten Cüneyt Çakır ve MHK vardı. Özellikle Sow'un faul gerekçesiyle sayılmayan golü tartışmaların odağına otururken, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a sahip çıktı.

Namoğlu önceki gün profesyonel hakemlerle Riva'da yaptığı eğitim toplantısında son hafta yaşanan hakem hatalarını masaya yatırdı. Görüntülerin kullanılmadığı genel bir sohbet toplantısında MHK Başkanı, hakemlere moral verici bir konuşma yaptı. Hakemlerin birçoğu lig ve kupa maçları sebebiyle haftanın ilk eğitim çalışmasında yoktu.

Namoğlu, Sow'un röveşata golünün faul gerekçesiyle iptal edilmesiyle ilgili olarak, “Karar son derece doğru. Buna gol verecek hakemin kokardını gider evinden söker alırım” diyerek pozisyonun çok net bir faul olduğunu vurguladı.