info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Belediyesine Engelli Aracı Hibe Edildi

Yuni Tekstil ve Geri Dönüşüm firması Çerkezköy Belediyesi’ne bir adet Ford Marka engelli aracı hibe etti. (

(3+1) kapasitesi olan ve Çerkezköy’de tüm engelli vatandaşlara hizmet verecek olan engelli aracı Belediye Hizmet Binası önünde yapılan test sürüşünün ardından hizmete başladı. Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen engelli aracı teslim programına Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Yuni Geri Dönüşüm firması sahipleri Nazan- Tolga Kerem Dönmezer çifti, Yuni Tekstil ve Geri Dönüşüm firması Çevre Mühendisi Aydın Denktaş ve Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisimiz Furkan Tülün katıldı. 

Ford marka olan Engelli aracı bir tekerlekli sandalye kapasiteli olurken, ön kısmında da üç koltuğu bulunuyor. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri Belediyeye hibe edilen aracı denerken, direksiyon başına geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay test sürüşü yaptı. 

Firma yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Engelleri ortadan kaldırmak adına Belediyemizin çalışmaları tüm hızıyla devam edecektir. Engelsiz Çerkezköy yaratmak için tüm enerjimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Büyük bir duyarlılık örneği gösteren Yuni Tekstil ve Geri Dönüşüm firması sahiplerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.