info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Menajer Burhan Dikduran Gururlandırıyor

Muratlı’da bir spor gecesi için organizasyon gerçekleştirildi

Muratlı’da bir spor gecesi için organizasyon gerçekleştiren ve Muratlı halkını taverna müziğin duayenlerinden Arif Susam, sanat müziğin önemli seslerinden Çiğdem Doğangün,yerli sanatçı Cahit Apaydın ve sunucu Feride Karadeniz ile buluşturan Tekirdağ’lı menajer Burhan Dikduran mükemmel organizasyonlarıyla Tekirdağ ve Muratlı halkını ünlü sanatçılarla buluşturmaya ve yerli sanatçılara sahip çıkmaya devam ediyor.

Menajer Burhan Dikduran, “öncelikle yaşadığım şehrime sahip çıkmak, halkımı ünlü sanatçılarla buluşturmak, keyifli saatler yaşatmak birinci önceliğimdir. Her ne kadar yerel yönetimlerden yeterli desteği göremesek de, birçok STK ve spor kulüplerine getirdiğimiz sanatçılarla fark yaratıyoruz ve yaratmaya da devam edeceğiz. Bu arada yetenekli gençlere de sahip çıkmak, onları sanat camiasına kazandırmak bizim için büyük önem taşımaktadır.

Sevgili Cahit Apaydın kardeşimiz de bunlardan biridir. Türkiye’nin sanat taşlarından 550 sanatçıyla Tekirdağ’ın hizmetindeyiz” Dedi. Tekirdağ ve Muratlı’da gördüğü ilgiden memnun olan Taverna müziğin duayenlerinden Arif Susam, “müzikten anlayan ve müziğe önem veren Tekirdağ halkını tebrik ediyorum.

Onların ilgisi ve sevgisi sayesinde böyle bir organizasyondan keyif aldım. Şarkılarımın ve şahsımın bu kadar sevgi ve ilgi görmesi beni memnun etmiştir. İnşallah başka bir organizasyonda,bu içten,samimi,sıcak insanlarla bir arada olma imkanını yaşarım” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin