info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

4 Alman Genç Bisikletle Batı Avrupa Turunda

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde gelen Alman turistler vatandaşların ilgi odağı oldu. Bisikletle çıktıkları Batı Avrupa turunda Hayrabolu’da konaklayan Alman gençler, turlarının İstanbul’da son bulacağını söyledi.

Almanya'dan uçakla Yunanistan'ın Selanik kentine giderek bisikletle Batı Avrupa turuna çıkan veteriner Adrian Huber (22), biyalog Johanna Eberhard (33), veteriner Stephan Seidel (27) ve Yahhic Maks (27) Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde konakladı.
 
Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu belirten Alman turistler, gezi sırasında fotoğraf çektiklerini kaydetti. Adrian Huber Almanya'nın Münih kentinde yaşayan 4 arkadaş olduklarını dile getirerek, "Uçakla Yunanistan'ın Selanik kentine gittik. Buradan temin ettiğimiz bisikletlerle Selanik üzerinden çıktığımız bisikletli Batı Avrupa turu İstanbul'da son bulacak. Buradan yine uçakla Almanya'ya döneceğiz" dedi.
 
Grubun tek bayan üyesi Johanna Eberhaud ise bisikletle çıktıkları turda özellikle Batı Avrupa'daki kültürel değerleri, tarihi eserleri yakından inceleme şansına sahip olduklarını belirterek, "Her iki halk da çok sıcak insanlar, Yunanistan ve Türkiye'de bize çok sıcak ilgi gösteriyorlar. Köylerde bizlere, ekmek, yemek veriyorlar, çay söylüyorlar" ifadelerini kaydetti.
 
Grubun matematikçi üyesi Yahhic Maks ise iki ülke insanlarının kültürlerini yakından tanıma imkanına sahip olduklarını ve bol bol fotoğraf çektiklerini kaydetti. Bisikletli turistler Hayrabolu'dan, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine gitmek için ayrıldılar.
Kaynak : İha