info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe den

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve Merkez İlçe Yöneticileri ev ziyaretleri programı kapsamında Akça ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanlığı’nın düzenlediği ‘ev ziyaretleri’ projesi kapsamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, Tanıtım ve Medya Başkanı Ramazan Baran, Sosyal İşler Başkanı Ethem Mollayusufoğulları, Genel Sekreter Cemil Kabaoglu ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Müyesser Güloğlu Akça ailesine konuk oldu.
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti’nin halkın partisi olduğunu, vatandaşın derdine, problemine çözüm üretmek için teşkilat olarak çalıştıklarını vurguladı. Ev ziyaretlerinin vatandaşla siyasetçileri sıcak bir ortamda buluşturduğunun altını çizen Tunca, “AK Parti iktidarında 10 yılımızı alnımızın akıyla doldurmanın gururunu yaşıyoruz. 10 yılda yaptığımız icraatlarla, yatırımlarla vatandaşlarımızın hem morallerini yükselttik hem de ileriye dönük planlarını daha yüksek çıtalara çıkarmaları için onları cesaretlendirdik. Bunu yaparken hep vatandaşlarımızla iç içe olduk. Onlarla aramızda duvarlar örmedik. Bizi oylarıyla iktidara getiren vatandaşlarımıza olan gönül borcumuzu, verdiğimiz sözleri yerine getirerek, hizmetler yaparak ödüyoruz” dedi.
Akça ailesinin büyüğü, 72 yaşındaki Ayşe Akça ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Merkez İlçe Yöneticileri, gündemle ilgili sohbet ederek, ailenin dilek ve şikayetlerini not ettiler.  Ziyaretin sonunda AK Partili heyet ile Akça ailesi günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.