info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Partili Karadeniz’den Chp’li Mandalı’ya Cevap

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanlığı’na aday olan fakat seçimleri yaklaşık 4 bin oy farkla kaybeden Ömer Karadeniz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın 24 Nisan’da Kent Meydanı’ndaki söylemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kendisine oy vermeyenleri suçlu ilan ettiğini öne süren Ömer Karadeniz, "Kendisine oy vermeyenlerin af edilmesinin şartını da kendine beş yıl sonra oy vermek olarak açıkladı. Bu açıklama Kapaklı kamuoyunu derinden yaralamıştır. Yaklaşık 30 bin seçmeni rencide etmiştir. Kapaklı kamuoyu kendisinden bu beyanatından dolayı bir özür beklemektedir. Çünkü insanlar hür iradeleriyle ortaya koydukları siyasi tercihlerinden dolayı suçlanamazlar. Onları suçlamak demokrasinin hiçbir ilkesiyle bağdaşmamaktadır. Dikta rejimlerinde bile sandıktan çıkan sonuçlardan dolayı insanlar suçlanmaz ve bundan dolayı cezalandırılmaz. Bu suçlayıcı tavrından dolayı kendisini kınıyorum" dedi.
 
İrfan Mandalı’nın her platformda Karaağaç'ın kendisine oy vermeyerek yanlış yaptığını söylediğini ifade eden Ömer Karadeniz, "Karaağaçlı’lara ve daha önce Karaağaç Belediyesi'nde çalışanlara karşı bıktırma yıldırma ve sindirme politikası gütmektedir. Özellikle işçi kadrosunda bulunan bazı arkadaşlara yıldırma politikası uygulayarak adeta iş bırakmaya zorlamaktadır. Kendisinden bir an önce bu politikalarından vazgeçmesini ve seçim havasından çıkmasını bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.