info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akay Kazanan Çerkezköy Olacak

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Çerkezköy CHP Belediye Başkan aday adayı Vahap Akay vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Mahalle ve köy kahvehanelerinde vatandaşı ziyaret eden Akay’ın ilk durağı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım sokak üzerindeki Özden Kıraathanesi oldu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy CHP Belediye Başkan aday adayı Vahap Akay vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı.
Mahalle ve köy kahvehanelerinde vatandaşı ziyaret eden Akay’ın ilk durağı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım sokak üzerindeki Özden Kıraathanesi oldu.
Akay, konuşmasında CHP’nin yerel seçim sürecini erken başlattığına değinerek, “Türkiye seçim havasına girmemişken CHP seçim atmosferine girmiştir. Bu sürecin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. 2 Eylül itibari ile 7 aday adayı olarak beraber yepyeni bir sürece başladık. Bu süreç CHP ve Çerkezköy adına hayırlı olacaktır. Çerkezköy’ün kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Bu mücadele içine giren tüm aday adayı arkadaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyorum. Önümüzdeki hafta genel merkezin aday belirleme yöntemini netleştireceğini düşünüyoruz. Kamuoyu anketini önemsediğimiz kadar örgütün sesini dinlemek adına sandığı da kesinlikle önemsiyor ve talep ediyoruz. Aday adaylığı sürecinde muhtemelen kamuoyu anketleri olacak. Her süreçte sizlerin desteğini istemek için buraya geldik” diye konuştu.
Konuşmasının devamında özgeçmişi hakkında bilgi veren Vahap Akay, ardından da 2014 yerel seçimleri için belediye başkanlığı hedefiyle yol çıktığını kaydederek, “Bu sürecin sonunda kazanan Çerkezköy, kazanan Yıldırım Beyazıt Mahallesi olacaktır. Çerkezköy’de, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki eksiklikleri hep beraber paylaşarak sizleri dinleyerek derdimizi anlatarak ve dertlerinizi dinleyerek gidereceğiz. Bu süreç Çerkezköy adına çok önemli bir süreçtir. Bizler Yıldırım Beyazıt Mahallemizin hizmet almasından sorunlarına, yeşil alanların artırılmasından kaldırımına, yoluna kadar bu hizmetleri sizleri dinleyerek, güler yüzle insan odaklı anlayışla hizmet etmek istiyoruz” bilgisini verdi.
Dürüst ve şeffaf yönetim anlayışında olduklarını kaydeden Akay, “Bu yolun ne kadar meşakkatli bir yol olduğunu biliyoruz. Bugün Çerkezköy’de şeffaflık adına çok eksiklikler var. Dolayısıyla 30 Mart akşamı bunların tamamını değiştirerek yeni bir yolda, yepyeni bir bakış açısıyla hizmete çıkacağız. Umut ediyorum bu yol Çerkezköy’e Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne hizmet olarak geri dönecektir. İlçe belediyesi yetkileri sadece kendine bağımsız bir yapıyla ortaya çıkmıyor. Bugün Çerkezköy’deki seçim Tekirdağ adına önemlidir. Buradaki seçim hizmet alma noktasında Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla beraber değişiklikler göstermektedir. Dolayısıyla seçimlerimizi yaparken, bunları göz önünde bulundurmamız gerekiyor” diye konuştu.
Kahvehane ziyaretinde Vahap Akay’ı yalnız bırakmayan CHP’li Cevdet Aydemir, yıllardan beri CHP için mücadele ettiklerini belirterek, “Mahallemizde yıllardan beri bir meclis üyesi arkadaşımız olmadı. Bunun artık sona ermesini istiyoruz. CHP’ye gönül verdiğimiz günden beri çizgimizden şaşmadan yolumuza devam ettik. Hangi arkadaşım aday olursa onun sonuna kadar destekçisi olacağız. El ele vererek bu dönem CHP bayrağını belediyede dalgalandıracağız” dedi.