info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak, Çerkezköy’de Basın Mensupları ile Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, taşkın koruma amaçlı yapılan köprü ve menfezlerin açılışı için gittiği Çerkezköy’de basın mensupları ile bir araya geldi.

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Genel Sekreter Oral Karakaya ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birlikte açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, Çerkezköy’ün de diğer 10 ilçe birlikte kendileri için son derece değerli olduğunu belirterek, “Çerkezköy şimdiye kadar birçok sorunu ötelenmiş bir ilçemiz. Özellikle altyapı konusunda ciddi sıkıntılar var. Asbest boruların bulunması bunlardan bir tanesi. Ama asbest içme suyu borularını yenilemek te bizim boynumuzun borcu. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman Çerkezköy’e çok büyük bir hizmet yapmış olacağız.
 
11 ilçeye 11 okul projemiz devam ediyor. Süleymanpaşa İlçemizde yapılacak okulun temelini attık. Ocak 2016’da da Çerkezköy’de ilkokulun temelini atmayı hedefliyoruz.
 
2. etap dediğimiz dere ıslahı çalışmalarımıza yine 2016 yılı başında başlayacağız. Kent Parkı ve Kültür Merkezi projeleri için de çalışmalarımızda son aşamaya gelindi. 2016 yılı içerisinde 2 projenin de ihaleleri gerçekleştirilerek yapımlarına başlanacak.
 
Bugün taşkın koruma amaçlı yaptığımız köprü ve menfezlerin açılışını bugün gerçekleştirdik. Her zaman söylediğim bir şey var. Hizmetin siyaseti olmaz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, güçlü bir belediyedir. 11 ilçemizin tamamı bizim için çok değerlidir. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız çerçevesinde tüm ilçelerimizde önemli yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.
 
30 Ağustos’ta Çerkezköy’de oldukça coşkulu bir gün yaşadık. Görkemli anıtın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vahap Başkan Çerkezköy için bir şanstır. Çerkezköy halkına hizmet aşkı ile büyük bir gayret göstermektedir. Onun yetmediği yerde de büyükşehir belediye başkanı olarak ben her zaman arkasında olacağım” dedi.
 
Başkan Albayrak’ın ardından Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa çalışmalarla ilgili genel açıklamalarda bulunurken, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal da kendilerine bağlı daire başkanlıklarının yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirmede bulundular.
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da yapılan çalışmalar ve yatırımlardan dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti ve Çerkezköy’de önemli yatırımların yapılacağının altını çizdi. Toplantı basın mensupları ile soru cevap bölümünün ardından sona erdi