info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arçelik Genel Müdürü Çakıroğlu: 2011 Yılı Daha Hareketli Olacak

Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, beyaz eşya sektöründe 2011 yılının 2010 a oranla daha hareketli geçeceğini ve piyasaların daha iyi olacağını söyledi.

KOÇ Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, beyaz eşya sektöründe 2011 yılının 2010 a oranla daha hareketli geçeceğini ve piyasaların daha iyi olacağını söyledi.

Çakıroğlu, bayi gezileri kapsamında Tekirdağ ın Çorlu İlçesi ndeki Arçelik bayiinin işleticisi Hasan Toprak ı ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Çakıroğlu şunları söyledi:

Arçelik, her zaman büyüme hedefiyle çalışan bir firma. Türkiye deki ve uluslararası pazardaki beyaz eşya piyasasını yakından takip ediyoruz. Arçelik marka ve ürünleri ile dünya pazarında Türkiye yi en iyi şekilde temsil etme konusunda öncü şirketlerden bir tanesidir. Türkiye yılın ilk yarısındaki performansıyla dünyanın birçok ülkesinin önüne geçti.

Çakıroğlu, 2011 yılının geçen yıla oranla çok daha iyi geçeceğini belirtti. Çakıroğlu, 2011 yılı, 2010 yılına oranla daha hareketli ve piyasanın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Sektörümüzde iddialı bir büyüme politikası izliyoruz. Her geçen gün daha da genişleyerek büyümeye devam ediyoruz dedi.