info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
47.9924
Dolar Satış
:
48.0788
Euro Alış
:
55.9939
Euro Satış
:
56.0948
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediyemizden Engelli Vatandaşlarımıza İftar Yemeği

Tekirdağ Belediyesi tarafından engeli vatandaşlarımız için verilen iftar yemeği Rumeli Restaurant ta geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Tekirdağ Belediyesi tarafından engeli vatandaşlarımız için verilen iftar yemeği Rumeli Restaurant'ta geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
 
İftar yemeğinde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Engelleri hep birlikte aşmaya devam edeceğiz. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu tür buluşmaları bundan sonra daha sık yapacağız” dedi.
 
Engelli vatandaşlarımız için düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Sinan Çetiz, Şahin Begiç, Yrd. Doç. Dr. Rüya Yılmaz ile Özel Kalem Müdürü Feride Ataç ve Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız da katıldı.