info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beylice’de 10. Yıl Coşkusu

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Beylice Düğün Salonu’nu, kuruluşunun 10.yılını ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. Yılını düzenlediği özel geceyle kutladı.

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
 
Kuruluşun 10.yılı dolayısıyla düzenlenen gecede Beylice Düğün Salonu’nda 10 yıl boyunca nişan, sünnet, düğün ve kına etkinliği yapan çiftler bir araya geldi. Beylice Düğün Salonu Müdürü Ahmet Başaran, hem Cumhuriyet’in kuruluşunun 90.yılı hem de salonun kuruluşunun 10.yılı dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Geceye katılan yaklaşık 500 kişi yemeğin ardından yerel sanatçılar Güllü, Tufan, Funda ve Cumhur’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Zaman zaman göbek atan, zaman zaman da dans eden çiftler, düğün günlerini yeniden yad ettiler. Kısmet Gelinlik sahibi Dilek Akkoyun tarafından düğün salonu müdürü Ahmet Başaran’a plaket verildi.
 
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
 
Yıllar önce Beylice Düğün Salonu’nda evlenen Ünsan Baysan’ın doğum günü dolayısıyla da pasta kesildi. Çekilişlerinde yapıldığı gecede Ercüment Tayan’a bulaşık makinesi ve Ümit Güney’e de çamaşır makinesi hediye edildi.  Katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.