info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Sokakta Gerçekten Hayat Var

Âdem Dalgıç’ın belediye başkanlığında hayata geçirilen, “bu sokakta hayat var” projesi, Süleymanpaşa’ya alkollü mekânlar bazında seviyeli ve huzurlu bir ortam meydana getirdi.

Başta Hükümet caddesindeki bazı içki içilen mekânlarda, Konsomasyonlu hizmet verilmesi huzursuzluk yaratırken, bu sokakta ailelerin de rahatlıkla gidebildiği, güvenli ve huzurlu içkili mekânların böyle bir araya toplanıp, huzur ve güven ortamında hizmet verilebilmesi için denetimin de kolay olacağı göz önüne alındığında, tüm mekânların, İzmir Kordon boyu gibi bir yere toplanması, kaliteli ve huzurlu hizmetin önünü açılacağının işaretini veriyor.

Bazı vatandaşlar, “büyük şehirlerde birçok içkili mekânlar, hep bir sokakta toplanıyor. Tekirdağ’da tüm ilçelerde de aynı bu sokakta hayat var projesi kapsamında hizmet vermesi, hem huzuru hem de denetimi kolaylaştırır, kaliteyi arttırır. Süleymanpaşa’da gelişigüzel mekânlar yerine, hem sahil şeridinde hem de bu sokakta tüm içkili mekânların bir araya getirilmesi daha güzel olur.

Böylece hem alkol kullananlar hem de kullanmayanlar mutlu olur. Ayrıca, kadınların bir hizmet aracı gibi konsomasyon hizmeti vermesinin önüne geçilir” diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin