info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Candan Yüceer: "Chp’nin Yeni Kalesi Tekirdağ"

CHP PM üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın CHP’nin yeni kalesi olduğunu dile getirdi.

Seçimlerin ardından ilk kez Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesini ziyaret eden Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile bir araya geldi. Ziyarette yaptığı açıklamada Tekirdağ’ın, CHP’nin yeni ve tek kalesi olduğunu dile getiren Candan Yüceer, "Tekirdağ bundan sonra da CHP’nin kalesi olarak kalacaktır. Bunun için çalışacağız" dedi.
 
Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılanan Yüceer, 30 Mart Yerel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerde Tekirdağ’ın, CHP tarafından tüm ilçeleri ile birlikte kazanılan tek il olduğunun anımsatılması üzerine konuşan Candan Yüceer, "Tekirdağ’da çok mutlu olduk. Tüm örgütlerime ve Başkanlarıma emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fakat iş bitmedi. Önemli olan bunun devamını getirebilmektir" dedi. 
 
Tekirdağ Büyükşehir'de ve 11 ilçede CHP’nin yapacağı hizmetlerle fark atacağını ifade eden Candan Yüceer, bütün şehre ayırt etmeden hizmet edeceklerini dile getirdi. Tekirdağ’ın, CHP’nin yeni ve tek kalesi olduğunu dile getiren Candan Yüceer, konuşmasının sonunda Belediye Başkanlığı’na 3’üncü kez seçilen İrfan Mandalı’yı da tebrik etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise AK Parti’nin yerel seçimleri adeta genel seçim havasına büründürmeye çalıştığını belirterek, "Her yaptığım konuşmamda bunun altını çizdim. Seçimlerin genel seçim olmadığını, Mandalı ile Karadeniz’in seçimi olduğunu söyledim. Nihayetinde halkımızın teveccühü ile 3’üncü kez bu göreve layık görüldüm" diye konuştu. 
 
Candan Yüceer, daha sonra beraberindeki Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada ilçede 3 kurum amirliğine de kadın müdür atandığını anımsatan Candan Yüceer, "Sanırım artık Kapaklı’da kadınların sözü geçecek. Temennimiz meclisler de kadın milletvekillerin sayısının artmasıdır" dedi ve çalışmalarından dolayı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu tebrik etti.