info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Belediyespor 1- Alibeyköyspor 0

Türkiye 3. lig 1.grupta mücadele eden Çerkezköy Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Alibeyköysporu 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya ev sahibi Çerkezköy belediyespor başladı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte ev sahibi Çerkezköy Belediyespor rakibine oranla üstün futbol sergiledi. Maçın 38. dakikasında gelişen Çerkezköy Belediyespor atağında topla buluşan Hüseyin topa sert vurması ile İsmail e çarpan top kaleci Haluk un kapattığı köşeden ağlar ile buluşması ile Çerkezköy Belediyespor 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra ataklarını hızlandıran Çerkezköy Belediyespor rakip kalede ikinci golü aradı ancak başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk takım Alibyeköyspor başladı. 1-0 yenik oynayan konuk takım Çerkezköy belediyespor kalesinde eşitliği aradı. Maçın 75. dakikasında gelişen Alibeyköyspor atağında topla buluşan Gökhan ceza alanının içinde topa sert vurdu fakat top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Şükrü kendi ceza alanından aydığı topla rakipleri tek tek çalımlayarak Alibeykspor ceza alınana kadar geldi, topu ayağından fazla açan Şükrü topu kaleci Haluk teslim etti. Bu pozisyondan bir dakika sonra havadan gelen top Emre yi aşınca kaleci Burak ceza alanı dışında topa elle müdahale ettiği iddiası ile Alibeyköysporlu futbolcular hakem Mehmet Emre Atasayar a uzun süre itiraz ettiler.

Maçta başka gol olmayınca Çerkezköy Belediyespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Maç sonrasında konuk Alibeykspor yöneticileri ve futbolcuları hakeme uzun süre itiraz ettiler. Bu sırada Çerkezköy belediyesporlu üç taraftar ise tribünde olay çıkarmaları üzerine polis ile aralarında arbede yaşandı. Üç taraftar polis tarafından haklarında işlem yapılmak üzere polis merkezine getirildiler.

STAT: General Basri Saran

Hakemler: Mehmet Emre Atasay (6),Emine Koçak (6),Sevcan Sungur (6)

Çerkezköy Belediyspor: Burak (7),Emrah Yazgın(7),Emre(7),Emre Arıcı (4)Şükrü(7),Bekir(7)Dk 80 Samet(2),Aytaç(3)Dk 25 Osman (6),Hakan(7),Berkay(7),Hüseyin(8),M.Ali(6)Dk 61 Orçun(4)

Alibeyköyspor: Haluk(4).Selim(4),Mehmet(5),Kayahan(3),İsmail(3)Dk46 Candaş(5),Kerim(49Dk 66 Mehmet(4),Tarık(3),Murat(4),Gökhan(3),Önder(4)Dk 46 Uğur (5)Ömer(3)