info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy OSB, Meslek Liseleri’ne Dikkat Çekecek

Türkiye’nin en büyük ilk üç Organize Sanayi Bölgeleri’nden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), ’Ülkemizde Meslek Liselerinin Önemi’ konulu kompozisyon ve resim yarışmaları düzenliyor.

Proje kapsamında kompozisyon yarışmasına Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm lise öğrencileri katılacakken, resim yarışmasına ise ortaokul 5-6-7-8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği kaydedildi. Yarışmaların amacının Türkiye’de gelişen ve değişen sanayi faaliyetlerini ve bu faaliyetler kapsamında ihtiyaç duyulan elemanları yetiştiren Meslek Liseleri'ne olan ihtiyaca dikkat çekmek ve okulların önemine vurgu yapmak olduğu belirtildi. 
 
Eserlerin ön eleme için okul müdürlüklerine teslim edilmesinin ardından, her okul kendi içinde ön eleme yaparak, yarışmaya katılmaya değer gördüğü 3 eseri, Yarışma Komisyonu tarafından değerlendirmek üzere 27 Mayıs’ta bağlı oldukları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edecek. Eserler, 29 Mayıs günü saat 10.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde, Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından kurulan bir şube müdürü başkanlığında, farklı okullarda görevli üçer Türkçe veya edebiyat öğretmeni ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden bir görevli tarafından değerlendirilecek.
 
ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLECEK
 
Ön elemeyi geçen tüm öğrencilere ÇOSB logolu şapka hediye edilecek. Değerlendirme sonucunda ilk üçe giren eser sahibine tablet bilgisayar, 1’inci seçilen eser sahibi öğrencinin öğrenim gördüğü okula da 1 adet notebook bilgisayar verilecek. 
 
Kompozisyon yarışmasının ödül töreni 4 Haziran’da, Resim Yarışması’nın ödül töreni ise 3 Haziran’da ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılacak.