info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan Yürüyüş

Seçime sayılı saatler kala, CHP il teşkilatı tarafından, birlik, beraberlik ve dayanışma için özgürlük ve demokrasi yürüyüşü düzenlendi.

Tekirdağ Tekira alışveriş merkezi önünde toplanan yaklaşık beş bin kişilik grup,Süleymanpaşa belediyesi yanındaki Tuğlalı parka hareket etti.
 
Yürüyüşe CHP genel başkan yardımcısı ve Tekirdağ milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ile Emre Köprülü, Büyükşehir belediye başkan adayı Kadir Albayrak ile eşi, Süleymanpaşa belediye başkan adayı Ekrem Eşkinat ile ailesi, belediye başkan adayları, belediye meclis adayları ve çok sayıda partili katıldı.
 
Topluluk, Tuğlalı parka gelince, öncelikle milletvekillleri konuşmalar yaptı ve demokrasi,eşitlik,yolsuzluk ile yasaklardan bahsettiler.Twitter ve YouTube’un kapatılmasının halkın haber alma özgürlüğüne vurulmuş bir darbe olduğunu, Avrupa’ya karşı Türkiye’nin alay konusu olduğunu ifade ettiler.
 
Ardından söz alan Kadir Albayrak, “Bizler,Tekirdağ olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde asla bir ayrıcalık olmayacaktır.Herkes eşit olarak aynı oranda hizmet alacaktır. Büyükşehir belediyesinin kapısı, hangi partiden olursa olsun, hangi inançtan ve ırktan olursa olsun, aynı seviyede herkese açık olacaktır. Bu şehir hepimizin, hepimiz el ele verip şehrimizi ülke çapında örnek bir şehir yapmak için üzerimize düşeni yapacağız. Destek sizden, hizmet bizden.Haydi Tekirdağ, el ele, gönül gönüle, barış, özgürlük ve demokrasi içinde, modern bir Tekirdağ için desteğinizi bekliyoruz.” dedi.