info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çiftlikönü Mahallesi nde Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sahil Barbaros Yolu ile Merkez Hükümet Caddesi ve Peştemalcı Caddesi, Yüzüncü Yıl Mahallesi ve Altınova Mahallesi asfalt programını tamamlayan Fen İşleri ekiplerinin yoğun çalışma programı Çiftlikönü Semti ve çevresinde devam ediyor.
 
Çiftlikönü’nde Şehit Yüzbaşı Mayadağlı Caddesi, Otogar ve Belediye Ek Bina Önü ile Şadırvan bölgesi ve Hacı İlbey Okulu’nun çevresinde de asfalt çalışmalarını tamamladı.
 
Başkan Dalgıç, “Bayramdan önce tamamlayacağız demiştik. Vatandaşlarımıza söz verdikleri gibi Çiftlikönü Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını Ramazan Bayramı öncesi tamamladık. 2013 yılını yol konusunda atılım yılı ilan etmiştik. Bu sözümüzü de gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Çiftlikönü Mahallesi için de Ramazan Bayramı öncesi tamamlayacağımızın sözünü vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Bayramdan sonra da yol çalışmaları belirli bir program dahilinde devam edecek” dedi.
 
Bayramın 1. ve 2. günü otobüsler ücretsiz Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Tekirdağlılara şehir içi ulaşım konusunda müjde de veren Başkan Dalgıç, Bayramın 1. Ve 2. Gününde otobüslerin ücretsiz olacağını söyledi. Tekirdağlıların sorunsuz ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını ve çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Dalgıç, “Ramazan Bayramının 1. Ve 2. Gününde vatandaşlarımız şehir içi otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Şimdiden tüm Tekirdağlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
 
Dalgıç, “Tüm müdürlüklerimiz ile bayram hazırız Belediye Başkanlığımız, ulaşım hizmetleri, fen işleri, su ve kanalizasyon, mezarlık, itfaiye müdürlükleri ve operasyon birimleri ile birlikte bayram süresince nöbet sistemi ile faaliyetlerine devam edecektir. Şimdiden tüm Tekirdağlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.