info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dört Başkandan Ortak Mesaj

Birlik ve Kardeşlik Tek Temennimizdir

Tümkasder'in (Tüm Kastamonulular Derneği) her 15 günde bir araya gelerek geleneksel lezzetlerini gelen konuklara ikram ettiği dernekteki buluşmada,Tümkasder Tekirdağ il başkanı Rasim Gürsoy,Lokantacılar Odası başkanı Ali Kıral,Şanlıurfalılar dernek başkanı Halil İbrahim Tan,Ordulular derneği başkanı İrfan Koca ve çok sayıda misafir ile Kastamonulu vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rasim Gürsoy, "yemek bahane,dostluk şahane derler ya,biz de o dostluk,kardeşlik ve barış duygularıyla STK'LARIN dayanışmasını gerçekleştirdik.Her 15 günde bir gerçekleştireceğimiz Kastamonu lezzetlerini Tekirdağ halkıyla buluştururken,dostluk bağlarını,dayanışmanın önemini ve tek bir Türkiye olduğunu,doğduğu yer ile yaşadığı yerin insan hayatında farklılık yaratmadığını göstermek ebedi idealimizdir. Türkiye tüm illeriyle bir bütündür ve herkes kardeştir" Dedi.. Yakın bir zamanda Lokantacılar odası başkanı seçilen Ali Kıral, Ali Kıral,her zaman dönerci Ali'dir.Asla koltuk sevdasıyla değişmeyecektir.

Tekirdağ'ı ile, Kastamonu'su ile, Edirne'si ile Ordu'su, Şanlıurfa'sı, İzmir'i İstanbul'u Adana'sı ile vatanın her köşesinden insanın lokantacılar odası olmanın gururunu ve onurunu yaşarken, bugün burada Kastamonu'nun yöresel lezzetleriyle bizleri buluşturarak, damak zevkimize ayrı bir tat katan Rasim başkana ve emeği geçen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ederim. Lezzet çeşitliliği,bizim kültür çeşitliliğimizdir.Lezzeti ve kültür geliştiren herkesin yanında olacak ve desteğimizi esirgemeyeceğiz.Bu güzel organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu belirtir,teşekkür ederim" Dedi. Konuşmaların ardından,Tümkasder dernek başkanı Rasim Gürsoy tarafından Köprübaşı Börek salonu sahibi Satı Şahin ve Tekirdağ Börek sahibi Ahmet Yıldırım'a şilt taktimi yapıldı.Etkinlik,fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Kaynak : Murat Ürtekin