info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dsp Muratlıda Hareketli Günler

Dsp Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Avcı " Derin devlet bizi böldü ama daha güçlü geliyoruz " dedi.

 

DSP genel sekreter yardımcısı Yalçın Avcı, DSP Muratlı ilçe teşkilatı gençlik kollarının kuruluşu için geldiği Muratlı ilçe teşkilatında, “Ben hayata hep sol yanımdan baktım sağ düşünceyle bakmayı beceremedim. Dilerim iktidara gelen hangi parti olursa olsun bu bakış açısından hizmeti düşünürse eminim ülke daha güzel olurdu. Dün iğne üretemeyen bir ülke iken, bugün kendi uçağını yapan bir ülkeyiz. Bu da bize her zaman ülkeye hizmet etme mecburiyeti yaratmaktadır.
 
DSP olarak 1984’ten 1999 yılına kadar bir örgütlenme süreci yaşadık. Bu örgütlenme konusunda büyük güç kazandık. Gençlik ve kadın kollarını kurduk, yaygınlaştırdık ve bu ülkede iktidar olduk. Özellikle 52. Dönem 70 küsur milletvekiliyle bu ülke bize sol anlamında yediemin olarak devredildi. Yetmiş küsur milletvekiliyle bu ülkeyi yönetirken 400 kadar yasayla bu ülkeye çok şey kattığımıza inanıyorum. Ülkenin ekonomik krizi aşmada çok şey kattığımıza inanırken,4+4;+4 ile geri götürmeye çalışıyorlar.
 
Bu ülkeye bakış anlayışımızı iktidar olduğumuzda yine göstereceğiz.2002 yılında Irak operasyonu olduğunda Sayın Bülent Ecevit,siz camileri,evleri bombalayacaksınız,ben böyle bir insanlık dramına komşum olan bir ülkeye operasyona evet diyemem dedi.Bu nedenle (derin devlet )tarafından bize bir operasyon düzenlendi ve bizi böldüler.Çünkü Amerikalılara vaatte bulunmuşlardır.O dönem bizi 4+4+4 adlı sürece sürükleyen bir durumdu. Bu aldığımız darbeyle bahsettiğimiz örgütlenme süreci yara aldı Bu operasyonlarla yara alan partimiz yeni yeni bu sıkıntıları açtı ve umuyorum ki Demokratik Sol Parti iktidar olacaktır.” Dedi.
 
DSP Muratlı ilçe başkanı Nail Günel, “Bugün burada gençlik kollarının kuruluş seçimini gerçekleştireceğiz. Daha önce de vardı fakat ilçemizde genç, dinamik ve gelecek vadeden bir ekip kurma sürecine girdik. Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Şehit haberlerinin, yangınların ekonomik sıkıntıların pençesinde boğuşan halkın üzülmediği bir gün yok.İşte bu dönemde,yeni yapılanmakta olan Demokratik Sol parti önce Muratlı,sonra Türkiye’de iktidar olacaktır.”dedi.Gençlik kolları başkanı  Emre Güre de oluşturduğu gençlik kollarından söz alıp,kendisi de DSP’Yİ eski görkemli günlerine taşımak için büyük azim ve özveriyle çalışacağına söz verdi.
 
DSP Genel Sekreter  yardımcısı  Yalçın Avcı’nın,gençlik kolları başkanı Emre Güre ve başkan yardımcısı Tekin Çayır ile partiye katılan diğer üyelere,parti rozeti taktıktan sonra toplantı sona erdi.Toplantı bitiminde yerel basının önemini dile getiren genel sekreter yardımcısının basın mensuplarını kapıya kadar uğurlaması takdirle karşılandı.
Kaynak : Murat Ürtekin