info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Komşuları Alevlerin Arasında Kaldı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Özgüler Sokak No: 5 adresinde ikamet yangını meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: İkamette annesi ile birlikte yaşayan Nurullah T. İsimli genç, aldığı alkolün etkisiyle evde yangın çıkarttı. Nurullah T. ve annesi Emzade T. binadan yükselen dumanları gören apartman sakinleri tarafından evden çıkartıldı. Olay sonrası fenalık geçiren Nurullah T.’nin annesi Emzade T. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 
KAYMAKAM DA OLAY YERİNE GELDİ
 
Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi neticesinde kısa sürede kontrol altına alınan yangında, bina sakinleri kısa sürede tahliye edildi. Olay yerine gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Belediye ekiplerimiz gerekli müdahaleyi yaptılar, emniyet güçlerimiz de gereken tedbirleri aldılar. Çok şükür ki can kaybı yaşanmadı” şeklinde konuştu.
 
DOĞALGAZ VANASI KAPATILDI
 
Yangın mahallinde bir araya gelen Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak meydana gelen yangın hakkında değerlendirmede bulundular. Olay yerine, İtfaiye’den bile önce gelen Kaymakam Kubilay, Emniyet, TREDAŞ, Belediye ve Gazdaş ekiplerini olay yerine yönlendirdi. GAZDAŞ ve TREDAŞ yetkililerini hemen olay yerine çağırdıklarını ve binaya gelen doğalgaz girişi ile elektrik akımının derhal kesildiğini belirten Kaymakam Kubilay, apartman sakinlerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
EMNİYET’E GÖTÜRÜLDÜ
 
Bu arada, ikamet sahibi Nurullah T. de, yangının şüphelisi olarak, önce hastaneye ardından da ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.