info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnsan Hakları Kutusu Öyle Bir Yere Koyulduki

Tekirdağ merkezde vatandaşların istek şikâyet ve önerilerini yazılı bir şekilde ulaştırmaları için yapılan kutu öyle bir yere konuldu ki ona ulaşmak için kuralları çiğnemeniz gerekiyor.

 

Üzerinde Tekirdağ Valiliği İnsan Hakları Başvuru Kutusu yazan kutu yeşil alanın tam ortasında yer alan bir aydınlatma direğine asıldı. Asıl ilginçlikte bu noktada başlıyor çimlendirilen alan normal şartlarda yeşil alan olduğu için basılması uygun değil yani etrafı yeşil alan olan bu bölüme girmek doğru değil.
 
Bu durumu değerlendiren çevredeki vatandaşlardan Asım Yücel ;Adım taşı gibi bir ulaşım yolu da olmayan bu İnsan Hakları Başvuru Kutusuna ulaşmak için Çimleri çiğnemek gerekiyor. Bu da buraya emek harcayan insanların emeğine ve hakkına bir ihlal oluyor. Burada çok büyük bir çelişki görüyorum bunun derhal düzeltilmesi gerekiyor dedi.
 
Etrafı yeşil alan olan ve tam ortada kalan direğe asılan İnsan Hakları Kutusuna  kimsenin ulaşma şansı olmadığı gibi görme şansıda pek fazla yok. Kim tarafından nasıl bir düşünce ile neden buraya konulduğu tam anlaşılamayan kutunun ilerleyen günlerde amacına uygun bir yere alınacağı tahmin ediliyor.