info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jandarma şehre sokmadan bir bir yakalıyor

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerini şehir merkezine girmelerine bile fırsat vermeden bir bir yakalıyor.

Geçtiğimiz hafta, 300 gram esrarla Çerkezköy e gelen bir kişiyi Kuşbahçe mevkiinde yakalayarak, adalete teslim eden jandarma ekipleri dün de, ilçeye esrar getiren iki kişiyi aynı mevkide yakalayarak, gözaltına aldı. Biri bayan iki kişi rahat tavırları ile dikkat çekti.

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul dan getirdiği esrar maddesini Çerkezköy de pazarlama hazırlığı yapan iki kişiyi, getirdikleri uyuşturucu maddesiyle birlikte yakaladı.

ESRARI KOLTUĞUN ALTINA ATTILAR

Biri bayan iki kişinin Çerkezköy e, esrar maddesi getirdiği ihbarı alan Çerkezköy İlçe Jandarma ekipleri, akşam saat 17.00 otobüsünü Çerkezköy girişinde durdurdu. Yolcular arasında bulunan Erhan A.(22) ve 17 yaşındaki Ö.T., isimli şahsı arayan jandarma, şahısların lolipop şeklindeki kullanıma hazır esrar paketlerini koltuğun altına gizlenmiş vaziyette buldu. 8 er gramlık hazırlanmış 10 paket esrar maddesi ile birlikte, zanlıları İlçe Jandarma Komutanlığı na getiren jandarma ekipleri, ifadelerini aldığı iki zanlıyı Çerkezköy Adliyesi ne sevk etti. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

DİKKAT ÇEKEN BENZERLİKLE

Bu arada ele geçirilen esrar maddesinin, geçtiğimiz hafta yakalanan esrar maddesi gibi lolipop şeklinde ambalajlanması, her iki olay ve şahıslar arasında ilişki olabileceği ihtimalini doğurdu. Hatırlanacağı üzere Selim Ş., isimli şahıs da İstanbul dan Çerkezköy e gelirken Kuşbahçe mevkiinde otobüsten indiren jandarma şahsın montunun iç kısmına zulalanmış 15 e gramlık 20 adet lolipop görünümlü esrar paketi yakalamıştı. Selim Ş., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.