info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kumbağ da denetimler arttı

Tekirdağ da tatilcilerin yaz sezonunun açılmasıyla akın ettiği Kumbağ beldesinde yapılan asayiş kontrolleri sıklaştırıldı.

Tatil beldesi Kumbağ?da asayiş uygulamalarını arttıran Jandarma ekipleri, beldeye giriş ve çıkışlarında rutin kontrollerini yoğunlaştırdı. Hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla sivil timler oluşturan Kumbağ Jandarma Karakolu na bağlı ekipler tarafından ayrıca beldede faaliyet gösteren işletmeler de denetleniyor.
Öte yandan Jandarma ekipleri, sezon başından itibaren ruhsatsız faaliyetini sürdüren, kapanış saatine uymayan, yüksek müzik yayını yapan 20 nin üzerinde işletmeye cezai işlem ve idari para cezası uyguladı. Jandarma, tatilcilerin gözde mekanı olan Kumbağ da, trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla, trafik denetimlerini de arttırdı. Beldenin giriş ve çıkışlarında gece alkollü sürücüler üzerinde uygulama yapan Jandarma trafik timleri, yapılan alkol ölçümünde, 51 promilin üzerinde çıkan sürücülerin ehliyetine el koyuyor. Uygulama ve denetimlerin, tatilcilerin yoğun olarak bulunduğu Kumbağ beldesinde, yaz sezonu boyunca devam edeceği bildirildi.