info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mahalleyi yasa boğan kaza

Tekirdağ da eski evin duvarlarının vinç ile yıkıldığı anda sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki bir kız yıkılan duvarın altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, olay, Çınarlı Mahallesi ndeki Hakan Sokak üzerinde meydana geldi. Tekirdağ daki bir fabrikada işçi olan Akyüz çifti, kızları Damla ve 7 yaşındaki oğullarını babaannesi Ayşe Akyüz e bırakarak fabrikaya gitti. Ayşe Akyüz, oyun oynaması için torunu Damla yı arkadaşları ile birlikte sokağa gönderdi. Bu sırada sokak üzerindeki eski bir evde ise yıkım başladı. Vinç operatörü oyun oynayan çocukları fark etmeyerek evin duvarlarını yola doğru yıktı. Yıkım sırasında yıkılan bir duvar, sokakta oyun oynatan 4 yaşındaki Damla Akyüz ün üzerine düştü.
Kanlar içinde kalan Damla, duvarın altından çıkarılarak Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırıldı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Damla nın fabrika işçisi anne ve babası gözyaşlarına boğuldu.
Damla nın sokakta oynadığı esnada üzerine vincin yıktığı duvarın düştüğünü gördüklerini ifade eden mahalleli çocuklar, küçük çocuğun duvarın altından çıkartılarak hastaneye götürüldüğünü söyledi. Bazı mahalle sakinleri de çevrede tedbir alınmadan yıkım yapıldığı için tepki gösterdi. Damla nın yaşamını yitirmesinin ardından yıkım alanına güvenlik şeridi çekildiği görüldü. Olaydan sonra harekete geçen polis ekipleri yıkım yapılan evin sahibi ile vinç operatörünü gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.