info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesinin Düzenlediği Ses Yarışması Yoğun İlgi Gördü

Malkara Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan Eğlenceleri Etkinliklerinin ikinci haftası cumartesi akşamı eğlencelerinde Malkara’nın En İyi Sesi Yarışması düzenlendi.

 

Malkara Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan Eğlenceleri Etkinliklerinin ikinci haftası cumartesi akşamı eğlencelerinde Malkara’nın En İyi Sesi Yarışması düzenlendi.Gece, Belediye Başkanı Birol KAYA’ nın yarışmacıların moral ve motivasyonunu arttırması açısından Bahar Turistik Tesislerinde verdiği iftar yemeğiyle başladı.
 
İftar yemeğinin ardından eğlencelerin düzenlendiği Londra Asfaltı boyundaki Halk arasında Hurşit Korkmaz’ n Kavaklığı olarak bilinen alana geçildi.Malkara’nın En İyi Sesi Yarışması başlamadan önce Belediye Başkanı Birol KAYA, Başkan Yardımcısı Hasan EĞİLMEZ, Belediye Meclis Üyeleri Hasan BAYSAK, Ali Naci TANSOYLU, Faruk HOŞ, Burhan ARABACI, Ali İhsan USLU, Hikmet ALTUĞ ve Demir Ali PALA ön sırada yerlerini aldılar.
 
Yarışma, yarışmaya jüri olarak katılan Nurcan ALTINOK, Hasan EVREN, Abdullah BAŞARAN, Mustafa GÜRTUNCA ve Nuray BAYDAR’ ın sahnedeki yerlerine geçmeleriyle başladı. Sunuculuğunu Emine YAPICI’ nın yaptığı 16 kişinin katıldığı ses yarışmasında birbirinden güzel şarkılarla sahne alan yarışmacılar sesleriyle ve sahne performanslarıyla ünlü şarkıcıları aratmadılar. Jüri üyelerinden Nurcan ALTINOK, Abdullah BAŞARAN, Hasan EVREN ve Pop Star Birol söyledikleri şarkılarla geceye renk kattılar.
 
Jüri üyelerinin verdikleri puanlarla “Unuturum Diye Yorma Kendini” adlı şarkısıyla Onur CEYLAN birinci, Halkın favorisi olarak gösterilen Soner “Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam” adlı şarkısıyla ikinci oldu. Serdar TAŞACAK ise “Camdan Kalp” adlı şarkısıyla üçüncü oldu.
 
Yaklaşık 3500 kişinin katıldığı, Halkın yoğun ilgisini çeken ve gece boyunca katılımın biran olsun eksilmediği yarışma Belediye Başkanı Birol KAYA’ nın dereceye girenlere ödül ve Plaketlerini vermesi, Belediye Meclis Üyelerinin de yarışmacılara Teşekkür Belgelerini Takdim etmesiyle yarışma sona erdi.