info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP den CHP ye Ordan AKP ye Geçti

MHP den seçildikten sonra, iki defa parti değiştirdi.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'nde MHP'den Belediye Başkanı seçildikten sonra CHP'ye geçen ve hakkında 'rüşvet almak' suçundan 3 yıl hapis cezası verilen ve dosyası Yargıtay'da bulunan Kadir Ünal, AK Parti'ye geçti.

Marmara Ereğlisi Yeniçiflik Beldesi'nde Kadir Ünal, 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanı seçildi. 2008 yılında beldedeki iki market sahibinden rüşvet aldığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Ünal, parti teşkilatındaki sorunları gerekçe göstererek MHP'den istifa etti ve CHP'ye geçti. 2009 yılındaki yerel seçimlere CHP'den aday olarak giren Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal, ikinci kez başkan seçildi. Ünal, 4 Ocak 2010 günü CHP'den yine teşkilatla olan sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Yaklaşık 3 ay boyunca bağımsız Belediye Başkanı olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Kadir Ünal, geçen hafta AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Ziyaeddin Akbulut ile birlikte gittiği AK Parti Genel Merkezi'nde rozet takarak partiye geçti.

RÜŞVETTEN CEZA ALDI
Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal ve Belediyenin Zabıta Amiri F. K. hakkında 2008 yılında 2 market sahibinden rüşvet aldığı iddiasıyla soruşturma açıldı. Rüşvet iddiasıyla yaklaşık 2 yıl Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Kadir Ünal, 3 yıl 4 ay hapis cezası alırken, Zabıta Amiri F. K. ise 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu. Dosya Yargıtay aşamasında bulunuyor.