info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ de Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) Açıldı

NKÜ Rektörlük Binasında açılışı yapılan Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) İlk toplantısını NKÜ Toplantı Talonunda gerçekleştirdi.


NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek açılış konuşmasında, Merkezin faaliyetlerini sonuna kadar her konuda destekleyecek olduğunu ve özellikle kadınlara yönelik böyle bir merkezin kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

(NAKSAM) Müdürü Gülen Özdemir açılışta yapmış olduğu konuşmada, NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Desteğiyle 16 Mayıs 2012 Tarihli Resmi gazetede yayınlanarak kurulan merkezimizin yurt içi ve yurt dışında kadın sorunları ile ilgili bilimsel inceleme, araştırma ve eğitim çalışmaları yapmak sorunlara çözüm önerileri getirmek amacıyla kurulmuştur dedi ve sözlerine Başta NKÜ  olmak üzere tüm Tekirdağ iline hayırlı olmasını dilediklerini dile getirdi.

Toplantıya Başta NKÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek olmak üzere (NAKSAM) Müdürü Gülen Özdemir, Müdür Yardımcısı Dr. Emine Yılmaz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda Er Ülker, Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerinden Doç. Dr. Canan Sağlam, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Sibel Özkan, Yrd. Doç. Dr. Tülin Yıldız ve Yüksek mimar Berrin Tanrıöver katıldı.